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something big batch trout

something big batch trout

and Fresh Garden Salad

This is a well-balanced meal that satisfies both the eyes and the appetite. Trout fillets are delicately coated in crispy panko creating a golden, crunchy exterior that gives way to tender, flaky fish beneath. Not to be upstaged, the supporting sides of veggie loaded rice, garlic bread and fresh garden greens will have tongues wagging as well!

Allergènes:
Saumon
Blé
Orge
Oeuf
Moutarde
Sulfites
Soya
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation35 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Filets de saumon, avec la peau

(Contient: Saumon)

2 pièce(s)

Pain ciabatta

(Contient: Blé, Orge Peut contenir : Sésame, Soya, Noix de Grenoble, Avoine, Seigle, Triticale)

1.5 tasse(s)

Riz basmati

(Peut contenir : Sésame, Soya, Oeuf, Lait, Moutarde, Arachides, Crustacés, Poisson, Noix, Blé, Sulfites)

1 pièce(s)

Poivron

1 pièce(s)

Courgette

2 pièce(s)

Mini concombres

113 g

Mélange printanier

4 cs

Mayonnaise

(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir : Sésame, Soya, Lait, Moutarde, Crustacés, Poisson, Blé, Sulfites, Gluten)

8 g

Mélange d'épices à l'ail et à l'aneth

(Contient: Sulfites Peut contenir : Sésame, Soya, Lait, Moutarde, Arachides, Noix, Blé)

⅓ tasse(s)

Chapelure panko

(Contient: Blé Peut contenir : Blé, Gluten)

1 cs

Vinaigre de riz assaisonné

(Peut contenir : Sésame, Soya, Oeuf, Lait, Moutarde, Poisson, Noix, Blé)

2 cs

Moutarde à l’ancienne

(Contient: Moutarde Peut contenir : Sésame, Soya, Oeuf, Lait, Crustacés, Poisson, Blé, Sulfites, Gluten)

7.5 g

Bouillon de légumes en poudre

(Contient: Sulfites, Soya Peut contenir : Sésame, Lait, Moutarde, Arachides, Noix, Blé)

Pas inclus dans votre livraison

cs

Beurre non salé*

(Contient: Lait)

cs

Huile*

cc

Sel*

cc

Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)1360 kcal
Graisses42 g
dont saturés7 g
Glucides191 g
dont sucres10 g
Fibres8 g
Protéines52 g
Cholestérol105 mg
Sel2030 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium1350 mg
Calcium175 mg
Fer10 mg

Ustensiles

Passoire
Casserole moyenne
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Plaque de cuisson
Petit bol
Papier sulfurisé
Grand bol

Instructions

1
  • Before starting, preheat the oven to 425°F.
    Wash and dry all produce.
  • To a medium pot, add 1 1/4 cups (2 1/2 cups) water, 1 tbsp (2 tbsp) butter and stock powder. Cover and bring to a boil over high. 
  • Using a strainer, rinse rice until water runs clear.
  • To the boiling water, stir in rice and reduce heat to low. Cover and cook for 13-15 min, until rice is tender and water is absorbed. Remove from heat. Set aside, still covered.
2
  • Halve zucchini lengthwise, then cut into 1/4-inch half moons.
  • Core, then cut pepper into 1/4-inch pieces.
  • To an unlined baking sheet, add peppers, zucchini, half the Dill-Garlic Spice Blend and 1/2 tbsp (1 tbsp) oil. Season with salt and pepper. Toss to coat.
  • Roast in the middle of the oven for 10-12 min, stirring halfway through, until tender-crisp.
  • Meanwhile, combine mayo and half the mustard.
3
  • Pat trout dry with paper towels. Season with salt and pepper.
  • Arrange trout on a parchment-lined baking sheet.
  • Spread the mayo-mustard mixture overtop.
  • Sprinkle panko overtop. Pressing with fingers to adhere.
  • Roast in the top of the oven for 10-12 min, until trout is cooked through.**
4
  • While trout cooks, thinly slice cucumber.
  • To a large bowl, add vinegar, remaining mustard, 1/2 tsp (1 tsp) sugar and 1/2 tbsp (1 tbsp) oil. Season with salt and pepper. Stir to combine. Add cucumbers and spring mix. Do not mix until step 6!
5
  • Melt 1 tbsp (2 tbsp) butter in a microwaveable bowl.
  • Halve ciabatta. Brush with butter. Season with salt and pepper.
  • Toast in the ___ of the oven for 3-4 min, until browned. (TIP: Keep an eye on buns so they don't burn!)
6
  • Toss salad.
  • Fluff rice with a fork. Stir in roasted veggies.
  • Divide salad, rice, trout and ciabatta between plates.

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