This is a well-balanced meal that satisfies both the eyes and the appetite. Trout fillets are delicately coated in crispy panko creating a golden, crunchy exterior that gives way to tender, flaky fish beneath. Not to be upstaged, the supporting sides of veggie loaded rice, garlic bread and fresh garden greens will have tongues wagging as well!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Filets de saumon, avec la peau
2 pièce(s)
Pain ciabatta
1.5 tasse(s)
Riz basmati
1 pièce(s)
Poivron
1 pièce(s)
Courgette
2 pièce(s)
Mini concombres
113 g
Mélange printanier
4 cs
Mayonnaise
8 g
Mélange d'épices à l'ail et à l'aneth
⅓ tasse(s)
Chapelure panko
1 cs
Vinaigre de riz assaisonné
2 cs
Moutarde à l’ancienne
7.5 g
Bouillon de légumes en poudre
cs
Beurre non salé*
cs
Huile*
cc
Sel*
cc
Poivre*
Before starting, preheat the oven to 425°F.
Wash and dry all produce.