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Mini Honey Garlic BBQ Meatballs

with Crispy Shallots and Chives

Mini meatballs make for the perfect side dish when entertaining, especially when they're smothered in a delicious bbq honey garlic sauce and topped with plenty of crispy shallots and fresh chives!

Allergènes:
Blé
Moutarde
Soya
Sulfites

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéMoyen
/ sert 4 personnes

500 g

Porc haché

14 g

Ciboulette

28 g

Échalotes frites

(Contient: Blé Peut contenir : Gluten)

4 cs

Sauce BBQ

(Contient: Moutarde Peut contenir : Gluten, Sulfites, Oeuf, Blé, Sésame, Crustacés, Soya, Poisson, Lait)

4 cs

Sauce miel et ail

(Contient: Soya Peut contenir : Gluten, Sulfites, Oeuf, Blé, Sésame, Crustacés, Poisson, Lait, Moutarde, Noix)

1 cs

Sauce soya

(Contient: Soya, Sulfites Peut contenir : Sulfites, Oeuf, Blé, Sésame, Soya, Poisson, Lait, Moutarde, Noix)

½ tasse(s)

Chapelure panko

(Contient: Blé)

Pas inclus dans votre livraison

¼ cc

Sel*

1 cs

Huile*

¼ cc

Poivre*

Énergie (kcal)440 kcal
Graisses25 g
dont saturés9 g
Glucides30 g
dont sucres16 g
Fibres1 g
Protéines24 g
Cholestérol80 mg
Sel620 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium500 mg
Calcium30 mg
Fer1.8 mg
Bol à mélanger, moyen
Grand bol
Cuillères à mesurer
Grande poêle antiadhésive
Papier aluminium

Instructions

1
  • Thinly slice chives.
  • Combine, bbq sauce, honey garlic sauce and soy sauce in a medium bowl.
2
  • Combine pork, panko, 1/4 tsp salt and 1/4 tsp pepper in a large bowl. (TIP: If you prefer firmer meatballs, add an egg to the mixture!)
  • Roll mixture into 28 equal-sized meatballs.


3
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat.
  • When hot, add 1 tbsp oil, then meatballs. Cook, turning meatballs often, until browned all over and cooked through, 6-8 min.**
  • Reduce heat to medium, then add bbq honey garlic sauce to the pan.
  • Toss meatballs gently, until glaze thickens slightly and meatballs are coated, 1 min. Transfer meatballs to a serving plate.
4
  • Spoon any remaining glaze from the pan over top.
  • Sprinkle crispy shallots and chives over top.

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