
Ingrédients : Pépites de chocolat mi-amer (sucre, chocolat non sucré, beurre de cacao, lécithine de soya, extrait naturel de vanille) (soya) • Beurre d’arachides (arachides, sucre de canne, huile de palme, sel) (arachides) • Flocons de maïs (maïs moulu, sucres (sucre, extrait de malt de maïs et d'orge), sel, riboflavine, vitamines et minéraux (fer, niacinamide, chlorhydrate de thiamine, pantothénate de d-calcium, chlorhydrate de pyridoxine, acide folique)) (orge) • Arachides • Miel.
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
2 tasse(s)
Flocons de maïs
(Contient: Soya, Peut contenir des traces d’allergènes, Orge)
2 pièce(s)
Beurre d'arachides
(Contient: Arachides)
½ tasse(s)
Pépites de chocolat mi-amer
(Contient: Lait, Poisson, Sulfites, Crustacés, Oeuf, Noix, Arachides, Blé, Sésame, Moutarde, Peut contenir des traces d’allergènes, Soya)
1 pièce(s)
Miel
28 g
Arachides, hachées
(Contient: Peut contenir des traces d’allergènes, Arachides, Oeuf, Gluten, Lait, Moutarde, Noix, Sésame, Soya, Sulfites)
0.13 cc
Sel*
2 cs
Beurre non salé*
(Contient: Lait)
Add 2 tbsp butter, 1/8 tsp salt, peanut butter, chocolate chips and honey to a medium pot. Heat pot over low heat. Cook, whisking often, until chocolate chips melt and mixture is combined and smooth, 3-4 min.
While chocolate mixture melts, line a 9x3-inch loaf pan with parchment paper. (NOTE:The parchment should hang over 2 edges of the baking dish. This helps to easily remove bar mixture from the pan once chilled.)
Add corn flakes to the medium pot with melted chocolate mixture. Using a spatula, stir to combine. Transfer mixture to the prepared loaf pan, spreading out in an even layer with the spatula. Sprinkle peanuts over top. Cover baking dish with plastic wrap. Refrigerate until chocolate sets, 2 hrs.
Using the parchment over hang, lift out the bars from the baking dish. Cut bars into 8 equal pieces.