Caprese Meatball and Orzo Salad is a fresh twist on a classic Italian combo. Juicy meatballs, tender orzo, cherry tomatoes, fresh mozzarella, and fragrant basil come together in a light, savoury dish. Tossed with Dijon vinaigrette and Parmesan this salad is perfect for a summer meal or side, bursting with bright flavours.
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Saucisse italienne douce, sans boyau
170 g
Orzo
(Contient: Blé)
56 g
Jeunes épinards
113 g
Petites tomates
100 g
Bocconcinis
(Contient: Lait)
1 cs
Vinaigre de vin rouge
(Peut contenir : Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Noix, Sésame, Soya, Blé)
4.3 g
Assaisonnement italien
(Peut contenir : Lait, Moutarde, Noix, Sésame, Soya, Blé, Arachides, Triticale)
½ cs
Moutarde de Dijon
(Contient: Moutarde Peut contenir : Oeuf, Poisson, Lait, Sésame, Soya, Blé, Crustacés, Gluten, Sulfites)
½ tasse(s)
Parmesan, râpé grossièrement
(Contient: Lait)
2 cs
Huile*
1.12 cc
Sel*
0.12 cc
Poivre*
Add tomatoes, bocconcini, meatballs, half the basil and half the Parmesan to the bowl with orzo mixture. Toss to combine. Season to salt and pepper, to taste.
Divide Caprese sausage meatball orzo salad between bowls. Sprinkle over remaining basil and remaining Parmesan.