We have a classic recipe that the whole family will love, and all clocking in at 30 minutes! With an herby garlic butter adorning juicy seared steak, and getting the classic pairing of roast potatoes and green beans, this recipe proves that the classics are classics for a reason!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
285 g
Steak de haut de surlonge
2 pièce(s)
Gousses d'ail
2 pièce(s)
Pomme de terre Russet
4 g
Sel d'ail
(Peut contenir: Lait, Sulfites, Blé, Noix, Triticale, Moutarde, Soya, Sésame, Arachides)
170 g
Haricots verts
7 g
Thym
7 g
Persil
1 pièce(s)
Échalote
2 cs
Beurre*
(Contient: Lait)
1 cs
Huile*
0.13 cc
Sel*
0.13 cc
Poivre*