An irresistibly creamy risotto with savoury mushrooms, chicken and Parmesan is easier to create at home than you think! Get ready to feel like a master chef when you serve this up along with a delicious spinach Caesar side salad that includes croutons, baby tomatoes and more Parmesan!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
285 g
Steak de bœuf
¾ tasse(s)
Riz arborio
200 g
Mélange de champignons
7.5 g
Bouillon de légumes en poudre
½ tasse(s)
Parmesan, râpé grossièrement
3 pièce(s)
Gousses d'ail
pièce(s)
Ail, bulbe
56 g
Jeunes épinards
2 cs
Vinaigrette César
1 pièce(s)
Pain ciabatta
5 g
Mélange d’épices aux fines herbes italiennes
113 g
Petites tomates
4 cs
Vin blanc de cuisine
1 pièce(s)
Oignon jaune
2 cs
Beurre*
3 cs
Huile*
¼ cc
Poivre*
¼ cc
Sel*