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KTTEST - Turkey and Thyme Gravy

KTTEST - Turkey and Thyme Gravy

with Pan Drippings

Chicken stock and turkey drippings are all you need to create a silky smooth gravy you'll want to pour on everything!

Allergènes:
Soya
Blé

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation8 minutes
Temps de cuisson2 minutes
DifficultéMoyen
quantité par portion

2 pièce(s)

Concentré de bouillon de poulet

20 g

Mélange d'épices pour sauce

(Contient: Soya, Blé Peut contenir : Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Sulfites)

Énergie (kcal)60 kcal
Graisses2 g
Glucides9 g
dont sucres1 g
Protéines2 g
Sel470 mg
Potassium40 mg
Calcium10 mg
Fer0.3 mg
Fouet
Casserole moyenne
Cuillères à mesurer
Verre doseur

Instructions

Start gravy
1
  • Heat a medium pot over medium heat.
  • When hot, add 2 tbsp butter, then swirl the pot until melted, 30 sec.
  • Sprinkle Gravy Spice Blend over butter. Cook, stirring often, until golden-brown and fragrant, 2-3 min. 
Finish gravy
2
  • Add 1 cup reserved turkey drippings, broth concentrates, 1/2 tbsp chicken salt and 1 tsp thyme, then increase heat to high. (TIP: If you don't have enough drippings to make 1 cup, top up with water!)
  • Once boiling, reduce heat to medium.
  • Simmer, whisking often, until gravy is reduces slightly, 4-5 min.
Finish and feast
3
  • Transfer gravy to a gravy boat.

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