This Country-Fried Chicken recipe features crispy, golden-brown breading, topped with a rich, creamy onion sauce. Paired with garlic mashed potatoes and buttery green beans, it’s a classic comfort food dish that’s hearty and satisfying. Perfect for a home-cooked meal that feels like a Southern classic.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
2 pièce(s)
Poitrines de poulet
300 g
Pomme de terre à chair jaune
⅓ tasse(s)
Chapelure panko
170 g
Haricots verts
½ pièce(s)
Oignon jaune
10 g
Mélange d'épices pour sauce crémeuse
2 cs
Mayonnaise
1 cs
Moutarde de Dijon
1 pièce(s)
Concentré de bouillon de poulet
3 pièce(s)
Gousses d'ail
3 cs
Lait*
3 cs
Beurre*
2 cs
Huile*
0.12 cc
Sel*
0.13 cc
Poivre*