Creamy brie, sweet apples and savoury croutons — all of your favourite salad toppings in one meal! A drizzle of honey-blueberry vinaigrette will send this salad over the edge.
Carb Smart is based on a per serving calculation of the recipe's carbohydrate amount.
Produced in a facility that processes milk, sesame, eggs, fish, shellfish, crustaceans, mustard, tree nuts, peanuts, wheat, soybean and sulphites.
125 g
Brie Cheese
(Contains Milk)
113 g
Spring Mix
1 unit(s)
Blueberry Jam
1 unit(s)
Honey
1 unit(s)
Gala Apple
3 unit(s)
Radish
28 g
Croutons
(Contains Milk, Wheat May contain Soy, Sesame)
1 tbsp
Balsamic Vinegar
(Contains Sulphites)
28 g
Walnuts, chopped
(Contains Walnuts)
2 unit(s)
Chicken Breasts
0.06 tsp
Pepper*
0.06 tsp
Salt*
1.5 tbsp
Oil*
Si vous avez ajouté les poitrines de poulet, les sécher avec un essuie-tout. Saler et poivrer. Chauffer la même grande poêle antiadhésive (celle utilisée pour griller les noix de Grenoble) à feu moyen. Ajouter 1 c. à soupe (2 c. à soupe) d’huile, puis le poulet. Poêler d’un côté de 6 à 7 min, jusqu’à ce qu’il soit doré. Retourner, couvrir et poursuivre la cuisson de 6 à 7 min, jusqu’à ce
que le poulet soit entièrement cuit**.
Trancher finement le poulet. Garnir les bols de poulet.