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BBQ Pork Ribs

BBQ Pork Ribs

with Loaded Potatoes and Creamy Kale Slaw

Allergènes:
Moutarde
Oeuf
Lait
Soya

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation35 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéMoyen

Ingrédients

quantité par portion

728 g

Côtes levées de porc BBQ, entièrement cuites

(Contient: Moutarde)

170 g

Mélange pour salade de chou

2 cs

Mayonnaise

(Contient: Moutarde, Oeuf Peut contenir : Crustacés, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)

2 cs

Vinaigre de vin blanc

7 g

Ciboulette

2 pièce(s)

Pomme de terre Russet

½ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient: Lait)

1 pièce(s)

Crème sure

28 g

Garniture de salade

(Contient: Soya Peut contenir : Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Sulfites, Arachides, Oeuf, Noix)

2 cs

Glaçage balsamique

Pas inclus dans votre livraison

1 cc

Sucre*

2 cs

Huile*

¼ cc

Sel et Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)1270 kcal
Graisses74 g
dont saturés24 g
Glucides96 g
dont sucres48 g
Fibres6 g
Protéines57 g
Cholestérol180 mg
Sel1190 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium2000 mg
Calcium350 mg
Fer5.5 mg

Ustensiles

Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Cuillères à mesurer
Papier aluminium
Grand bol
Fouet
Pinceau à pâtisserie en silicone

Instructions

1

Cut potatoes into 1/2-inch thick wedges. Toss the potatoes with 1 tbsp oil (dbl for 4 ppl) on a parchment-lined baking sheet. Season with salt and pepper. Roast in the middle of the oven, until golden-brown, 21-23 min. When the potatoes are tender, sprinkle over the cheddar cheese. Return to the oven. Cook, until the cheese is melted, 3-4 min.

2

While the potatoes roast, arrange ribs on a foil-lined baking sheet, reserving the sauce in the packaging. Season the ribs with salt and pepper. Set aside. Add the reserved sauce from the packaging to a small pot. Cook, over medium heat, until slightly reduced, 5-6 min.

3

Cook the ribs in the top of the oven, until warmed through, 10-12 min.** When the sauce has thickened, remove from heat and stir in 1 tbsp balsamic glaze (dbl for 4 ppl). Season with salt and pepper.

4

While the ribs cook, finely chop the chives. Whisk together the mayo, 1 tbsp vinegar and 1 tsp sugar in a large bowl. Add the slaw mix and salad topper. Toss to combine. Season with salt and pepper.

5

Brush the ribs with the balsamic BBQ sauce. Divide the cheesy potatoes between plates. Dollop over the sour cream and sprinkle over the chives. Divide the ribs and creamy slaw between plates.

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