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SuperQuick Chicken Paprikash

SuperQuick Chicken Paprikash

with Garlic Cavatappi

Speedy, smoky and satisfying, this 15 minute ground chicken paprikash on cavatappi is as hearty as it is comforting.

Allergènes:
Blé
Oeuf
Lait
Soya
Sulfites

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéFacile
quantité par portion

250 g

Poulet haché

170 g

Cavatappis

(Contient: Blé)

1 pièce(s)

Poivron

1 pièce(s)

Citron

7 g

Persil

1 pièce(s)

Tomates broyées à l'ail et aux oignons

43 ml

Vinaigrette crémeuse

(Contient: Oeuf, Lait)

2 cs

Tartinade à l'ail

(Contient: Soya Peut contenir : Sulfites, Lait)

6 g

Mélange paprika fumé et ail

(Contient: Sulfites Peut contenir : Lait, Noix, Blé, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya)

7.5 g

Bouillon de poulet en poudre

(Contient: Soya Peut contenir : Sulfites, Lait, Noix, Blé, Moutarde, Arachides, Sésame)

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

Énergie (kcal)870 kcal
Graisses41 g
dont saturés9 g
Glucides94 g
dont sucres16 g
Fibres10 g
Protéines38 g
Cholestérol115 mg
Sel1320 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium1850 mg
Calcium125 mg
Fer6 mg
Grande poêle antiadhésive
Cuillères à mesurer
Passoire

Instructions

1
  • Before starting, bring a large pot of salted water to a boil (use same for 4 servings).
  • Wash and dry all produce.
  • Heat a large non-stick pan over medium-high.
  • Meanwhile, core, then cut pepper into 1/4-inch pieces.
  • When hot, add 1 tbsp (2 tbsp) oil, then chicken and peppers. Cook 4-5 min, breaking up chicken into smaller pieces, until no pink remains.** Season with salt, pepper and half the Smoked-Paprika Garlic Blend.
2
  • Meanwhile, to the boiling water, add cavatappi. Cook uncovered for 8-9 min, stirring occasionally, until tender.
  • Strain, then return to the pot, off heat. Stir in garlic spread. 
  • While the cavatappi cooks, juice lemon. 
3
  • When the chicken is done, to the same pan, add crushed tomatoes, creamy dressing, remaining Smoked Paprika-Garlic Blend, 1 tbsp (2 tbsp) lemon juice. Cook for 3-4 min, stirring occasionally, until sauce thickens slightly. Season with salt and pepper.
4
  • Divide pasta between bowls. Top with chicken paprikash sauce.
  • Using scissors, snip parsley over top.

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