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Kickin' Cajun Tacos

with Creamy Pickle Slaw

Allergènes:
Sulfites
Blé
Oeuf
Moutarde
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

320 g

Filets de poitrine de poulet

6 pièce(s)

Tortillas de farine

(Contient: Sulfites, Blé Peut contenir : Lait, Soya)

5 g

Mélange d'épices cajun

(Peut contenir : Lait, Soya, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Sulfites, Blé)

90 ml

Cornichon à l'aneth, en tranches

2 cs

Mayonnaise

(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir : Lait, Soya, Moutarde, Noix, Sésame, Sulfites, Blé, Crustacés, Poisson, Gluten)

170 g

Mélange pour salade de chou

3.5 g

Persil

1 pièce(s)

Citron

½ tasse(s)

Cheddar blanc, râpé

(Contient: Lait)

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)730 kcal
Graisses30 g
dont saturés10 g
Glucides60 g
dont sucres10 g
Fibres6 g
Protéines57 g
Cholestérol170 mg
Sel1510 mg
Gras Trans0.4 g
Potassium1100 mg
Calcium450 mg
Fer5 mg

Instructions

1
  • Before starting, lightly oil the grill. While you prep, preheat the grill to medium-high (approx. 500°F ). Wash and dry all produce.
  • Zest, then cut half the lemon into wedges (use whole lemon for 4 servings). 
  • Rough chop parsley.
  • Thinly slice pickles. Reserve pickle liquid.
  • To a medium bowl, add 1 tbsp (2 tbsp) reserved pickle liquid, half the sliced pickle, half the mayo, half the lemon zest, and parsley. Add coleslaw mix. Season with salt and pepper, then toss to combine. Set aside. 
  • Wrap tortillas in foil. 
2
  • Pat chicken dry with paper towels. 
  • To a large bowl, add chicken, Cajun Spice Blend, 1/2 tbsp (1 tbsp) oil. Season with salt and pepper, toss to coat.
  • Add chicken to one side of the grill. (TIP: Arrange perpendicular to grates to prevent from falling through!) Close lid and grill for 3-5 min per side, flipping once, until cooked through.**
3
  • Meanwhile, place the foil-wrapped tortillas on the grill. Close lid and grill for 5-6 min, flipping once, until warmed through. Remove from the grill and set aside.
  • To a small bowl, add lemon juice, remaining mayo and lemon zest. Season with salt and pepper, stir to combine.
4
  • Divide tortillas between plates.
  • Add chicken, slaw and remaining pickles between tortillas. 
  • Sprinkle cheese and drizzle lemon sauce over top. 
  • Squeeze lemon wedge over top.
  • Serve any remaining slaw on the side.
5

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