Burgers au chorizo
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Burgers au chorizo

Burgers au chorizo

avec épis de maïs et beurre lime-coriandre

Voici un burger picante d’inspiration mexicaine avec un mélange de chorizo et de coriandre! Servez le tout avec des épis de maïs sucrés et une salade verte santé.

étiquettes:
Peu de vaisselle
Découverte
Allergènes:
Soya
Blé
Lait
Oeuf
Moutarde

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Chorizo, sans boyau

2 pièce(s)

Pain artisan

(Contient Soya, Blé, Lait)

2 pièce(s)

Épi de maïs

4 cs

Mayonnaise

(Contient Oeuf, Moutarde)

56 g

Mélange printanier

1 pièce(s)

Lime

7 g

Coriandre

¼ tasse(s)

Chapelure panko

(Contient Blé)

25 g

Rondelle de beurre

(Contient Lait)

Pas inclus dans votre livraison

1.5 cs

Huile*

¼ cc

Sucre*

¼ cc

Sel*

¼ cc

Sel et Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)980 kcal
Graisses64 g
dont saturés19 g
Glucides70 g
dont sucres6 g
Fibres6 g
Protéines32 g
Cholestérol135 mg
Sel1730 mg

Ustensiles

Zesteur
Petit bol
Cuillères à mesurer
Grande poêle antiadhésive
Bol à mélanger, moyen
Grande casserole
Grand bol
Fouet

Instructions

Prep and make lime mayo
1

Bientôt disponible!

Form and cook patties
2

In a medium bowl, combine chorizo, panko and 1/4 tsp salt (dbl for 4 ppl). Season with pepper. Form mixture into 2 equal-sized patties (4 patties for 4 ppl). Heat a large non-stick pan over medium heat. When hot, add 1/2 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then patties. Pan-fry until cooked through, 4-5 min per side.**

Cook corn on the cob
3

While patties cook, add corn and enough water to cover (by approx. 1-2 inches) to a large pot. Season with salt. Cover and bring to a boil ver high heat. Cook until tender, 3-4 min. Remove pot from heat and set aside, still covered.

Toast buns
4

While corn cooks, halve buns. Add buns directly to the middle rack of the oven, cut-side up. Toast until golden-brown, 3-4 min. (TIP: Keep an eye on them so they don't burn!)

Make salad
5

While buns toast, add 2 tsp lime juice, 1/4 tsp sugar and 1 tbsp oil (dbl all for 4 ppl) to a large bowl. Season with salt and pepper, then whisk to combine. Add spring mix, then toss to coat.

Finish and serve
6

Add room temperature butter medallion, remaining cilantro and lime zest to another small bowl. Season with salt and pepper, then stir to combine. Spread lime mayo onto bottom buns. Top with patties, some salad and top buns. Divide burgers, corn and remaining salad between plates. Spread cilantro-lime butter onto corn. Squeeze a lime wedge over corn, if desired.