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something ground beef

something ground beef

with Zesty Wedges and Pesto Aioli Dipper

Just like nonna (maybe) used to make.Juicy beef patties are seared then simmered in an aromatic marinara sauce with a generous cloak of stretchy mozzarella for the ultimate pull!

Allergènes:
Soya
Blé
Lait
Avoine
Seigle
Sésame
Orge
Sulfites
Oeuf
Moutarde

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation40 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Bœuf haché

2 pièce(s)

Pain artisan

(Contient: Soya, Blé, Lait Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Oeuf, Lait)

2 pièce(s)

Pomme de terre Russet

28 g

Jeunes épinards

¾ tasse(s)

Mozzarella, râpée

(Contient: Lait)

½ tasse(s)

Sauce marinara

(Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Oeuf, Lait, Poisson, Noix, Crustacés, Gluten, Blé)

2 cs

Chapelure italienne

(Contient: Soya, Blé, Lait, Avoine, Seigle, Sésame, Orge Peut contenir : Moutarde, Soya, Sulfites, Oeuf, Poisson, Noix, Crustacés, Arachides, Triticale)

7 g

Mélange d’épices acidulé à l’ail

(Contient: Sulfites Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Lait, Noix, Blé, Arachides)

¼ tasse(s)

Pesto au basilic

(Contient: Lait Peut contenir : Soya, Sulfites)

2 cs

Mayonnaise

(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Lait, Poisson, Noix, Crustacés, Gluten, Blé)

Pas inclus dans votre livraison

cs

Huile*

cc

Sel*

cc

Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)1020 kcal
Graisses51 g
dont saturés17 g
Glucides90 g
dont sucres8 g
Fibres8 g
Protéines51 g
Cholestérol130 mg
Sel1630 mg
Gras Trans1.5 g
Potassium1750 mg
Calcium500 mg
Fer8.5 mg

Ustensiles

Plaque de cuisson
Cuillères à mesurer
Grande poêle antiadhésive
Bol à mélanger, moyen
Petit bol

Instructions

1
  • Before starting, preheat the oven to 425°F.
    Wash and dry all produce.
  • Remove any brown spots from potatoes, then cut into 1/2-inch wedges. To an unlined baking sheet, add potatoes, half the Zesty Garlic Spice Blend and 1 tbsp oil. (NOTE: For 4 servings, use 2 baking sheets, with 1 tbsp oil per sheet.) Season with salt and pepper, then toss to coat. 
  • Roast in the middle of the oven for 25-28 min, flipping halfway through, until tender and golden.  4 P note? (add a 6th step if so)
2
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat.
  • While pan heats, to a medium bowl, add beef, breadcrumbs, remaining Zesty Garlic Spice Blend, and 1/4 tsp (1/2 tsp) salt. Season with pepper, then combine. Form mixture into 2 (4) 5-inch-wide patties.
3
  • When hot, add patties to the dry pan. (NOTE: Don't crowd the pan; cook patties in 2 batches if needed.) Pan-fry until cooked through, 4-5 min per side.**
  • Reduce heat to medium-low. Add marinara sauce to pan. Flip patties to coat. Sprinkle cheese overtop.
  • Cover and cook for 1-2 min until cheese melts.
4
  • While patties cook, halve buns.
  • Arrange buns directly on the top rack of the oven, cut-sides up. Toast for 3-4 min, until browned. (TIP: Keep an eye on them so they don't burn!)
  • To a small bowl, combine pesto and mayo.
5
  • Spread some of the pesto payo over top buns. Stack bottom buns with patties, spinach and top buns. 
  • Divide burgers and wedges between plates.
  • Serve remaining marinara and pesto mayo alongside for dipping.
6

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