
Trifles are the ultimate show-stopping dessert centrepiece for any holiday table and this one is a stunner! The tart and zesty cranberry compote beautifully cuts through the delicate richness of the maple cream, and the buttery pound cake is the perfect vehicle to catch all those lovely flavours. The Queen of England likes trifles so much that she selected a trifle as the official dessert for her Platinum Jubilee!
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
304 g
Quatre-quarts à la vanille
1 pièce(s)
Orange
227 g
Canneberges entières
9 g
Fécule de maïs
(Peut contenir : Soya, Sésame, Poisson, Lait, Oeuf, Moutarde, Triticale, Sulfites, Crustacés, Blé, Noix, Arachides)
4 cs
Sirop d'érable
474 ml
Crème
(Contient: Lait)
250 g
Beurre non salé
(Contient: Lait)
½ tasse(s)
Sucre à glacer
(Peut contenir : Soya, Sésame, Poisson, Lait, Oeuf, Moutarde, Sulfites, Crustacés, Blé, Noix, Arachides)
28 g
Amandes, tranchées
(Contient: Amandes Peut contenir : Soya, Sésame, Lait, Oeuf, Moutarde, Sulfites, Arachides, Gluten)
¼ cc
Sel*

Night before:

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