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Something quick chicken thighs

Something quick chicken thighs

with Crunch Creamy Cucumber Slaw

Chicken and rice is one of those classic combos with extreme versatility, this recipe is case in point. Leveraging the juicy flavours of chicken thighs, and giving them a kiss of smoke and subtle sweetness, its a highly crave-able meal that comes together lickety-split!

étiquettes:
Rapido
Épicée (au goût)
Allergènes:
Lait
Moutarde
Sulfites
Soya

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéFacile
quantité par portion

270 g

Hauts de cuisse de poulet

¾ tasse(s)

Riz basmati

(Peut contenir : Oeuf, Lait, Moutarde, Arachides, Crustacés, Poisson, Noix, Sésame, Blé, Sulfites, Soya)

170 g

Mélange pour salade de chou

1 pièce(s)

Mini concombres

2 pièce(s)

Oignon vert

43 ml

Crème sure

(Contient: Lait Peut contenir : Lait)

2 cs

Confiture d'abricots

(Peut contenir : Oeuf, Lait, Moutarde, Crustacés, Poisson, Noix, Sésame, Blé, Sulfites, Soya, Gluten)

1 cs

Sauce aux piments et à l’ail

(Peut contenir : Oeuf, Lait, Moutarde, Crustacés, Poisson, Noix, Sésame, Blé, Sulfites, Soya, Gluten)

1 cs

Vinaigre de riz assaisonné

(Peut contenir : Oeuf, Lait, Moutarde, Poisson, Noix, Sésame, Blé, Soya)

7 g

Épices fumées au bois de pommier

(Contient: Moutarde Peut contenir : Lait, Arachides, Noix, Sésame, Blé, Sulfites, Soya)

4 g

Mélange d'épices à l'ail et à l'aneth

(Contient: Sulfites Peut contenir : Lait, Moutarde, Arachides, Noix, Sésame, Blé, Soya)

7.5 g

Bouillon de légumes en poudre

(Contient: Sulfites, Soya Peut contenir : Lait, Moutarde, Arachides, Noix, Sésame, Blé)

Pas inclus dans votre livraison

cs

Huile*

cc

Sucre*

cc

Sel*

cc

Poivre*

Énergie (kcal)580 kcal
Graisses10 g
dont saturés3.5 g
Glucides87 g
dont sucres18 g
Fibres4 g
Protéines37 g
Cholestérol140 mg
Sel1450 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium800 mg
Calcium125 mg
Fer4 mg
Passoire
Casserole moyenne
Plaque de cuisson
Grande poêle antiadhésive
Papier aluminium
Cuillères à mesurer

Instructions

1
  • Before starting, preheat the broiler to high.
    Wash and dry all produce.
  • To a medium pot, add 1 1/4 cups (2 1/2 cups) water stock powder and half the Dill-Garlic Spice Blend. Cover and bring to a boil over high.
  • Using a strainer, rinse rice until water runs clear.
  • To the boiling water, stir in rice and reduce heat to low. Cover and cook for 13-15 min, until rice is tender and water is absorbed. Remove from heat. Set aside, still covered.
2
  • Line a baking sheet with aluminim foil.
  • Heat a large non-stick pan over medium. 
  • While pan heats, pat chicken dry woth paper towels. Season with Applewood Smoke Spice, salt and pepper.
  • When pan is hot, add 1 tbsp (2 tbsp) oil, then chicken. Cook for 1-2 min per side, until golden. Transfer chicken to prepared baking sheet. Spread half the (half?)apricot spread over top.
  • Broil in the middle of the oven for 4-8 min, until cooked through.**
3
  • While chicken cooks, thinly slice cucumber
  • Thinly slice green onions.
  • To a large bowl, add coleslaw cabbage mix, cucumber, half the green onions, sourcream, vinegar remaining Dill-Garlic Spice Blend and remaining? apricot spread. Season with salt and peper. Toss to coat.
4
  • Fluff rice with a fork. Stir in remaining onions.
  • Divide rice, slaw and chicken between plates.

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