Succulent grilled shawarma spiced chicken tenders, grilled to perfection and served on a toasted, pillowy flatbread. Each bite bursts with smoky, savory flavor, complimented by a feta-cream sauce, pickled veg, fresh salad, and a hint of parsley. It's a bold satisfying dish that brings street food soul to the table.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
285 g
Filets de poitrines de poulet
2 pièce(s)
Pain plat
(Contient: Lait, Soya, Blé Peut contenir: Gluten)
8 g
Mélange d’épices shawarma
(Peut contenir: Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)
3 cs
Sauce au yogourt
(Contient: Lait)
28 g
Mélange printanier
2 cs
Vinaigre de vin blanc
(Contient: Sulfites Peut contenir: Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Blé)
1 pièce(s)
Mini concombres
1 pièce(s)
Oignon rouge
7 g
Persil
¼ tasse(s)
Feta, émietté
(Contient: Lait)
1 pièce(s)
Tomate
1 cc
Sucre*
1 cc
Poivre*
2 cs
Huile*