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Smart Creamy Chive and Horseradish Salmon

Smart Creamy Chive and Horseradish Salmon

with Warm Potato and Green Bean Salad

4.4
(10)

Ingrédients : Pomme de terre rouge • Crevette • Haricots verts • Radis • Mayonnaise (huile de canola et/ou de soya, œuf entier liquide, jaune d'œuf surgelé, eau, sel, sucre, vinaigre, jus de citron concentré, extrait d'épices, moutarde, acide lactique, EDTA de calcium disodique) (moutarde, œuf) • Épinards • Sauce crémeuse au raifort (huile végétale, eau, raifort, sucre, jaune d'œuf surgelé, vinaigre, sel, amidon de maïs modifié, moutarde, oignon séché, épices, arôme naturel (moutarde), gomme de tamarin, gomme de xanthane, acide citrique) (œuf, moutarde) • Moutarde à l’ancienne (eau, vinaigre blanc, graines de moutarde, vinaigre de vin blanc, sel, sucre, son de moutarde, acide citrique, curcuma, épices, extrait d'épices, arôme naturel, gomme xanthane) (moutarde) • Vinaigre de riz (vinaigre de riz, eau, sucre, sel, métabisulfite de potassium) (sulfites) • Ciboulette.

étiquettes:
Moins de 650 kcal
Sous 50 g de gluc
Allergènes:
Crevettes
Oeuf
Moutarde

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéMoyen
quantité par portion

285 g

Crevettes

(Contient: Crevettes)

300 g

Pomme de terre rouge

28 g

Jeunes épinards

170 g

Haricots verts

2 pièce(s)

Radis

7 g

Ciboulette

2 cs

Mayonnaise

(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir : Crustacés, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)

1 cs

Sauce crémeuse au raifort

(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir : Crustacés, Poisson, Gluten, Lait, Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Oeuf)

1 cs

Moutarde à l’ancienne

(Contient: Moutarde Peut contenir : Crustacés, Poisson, Gluten, Lait, Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Oeuf)

1 cs

Vinaigre de riz assaisonné

(Peut contenir : Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Blé, Oeuf, Noix)

Pas inclus dans votre livraison

1.5 cs

Huile*

½ cc

Sucre*

¼ cc

Sel*

¼ cc

Poivre*

Énergie (kcal)480 kcal
Graisses26 g
dont saturés3.5 g
Glucides37 g
dont sucres9 g
Fibres6 g
Protéines25 g
Cholestérol195 mg
Sel1600 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium1150 mg
Calcium150 mg
Fer3 mg
Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Cuillères à mesurer
Grand bol
Petit bol

Instructions

Prep and roast potatoes
1
  • Before starting, preheat the oven to 450˚F.
  • Wash and dry all produce.
  • Line a baking sheet with parchment paper
  • Remove brown spots from potatoes, then cut into 1/4-inch rounds.
  • To the prepared baking sheet, add potatoes and 1/2 tbsp (1 tbsp) oil. Season with salt and pepper, then toss to coat.
  • Roast in the bottom of the oven for 20-24 min, flipping halfway through, until tender and golden. 
Finish prep
2
  • Thinly slice radishes.
  • Thinly sllice chives.
  • Trim green beans, then cut in half.
  • Line a baking sheet with parchment paper.
  • To one side of the prepared baking sheet, add green beans, and 1/2 tbsp (1 tbsp) oil. Season with salt and pepper, then toss to coat.
Roast shrimp and green beans
3
  • Using a strainer, drain and rinse shrimp. Pat dry with paper towels, then season with salt and pepper.
  • Arrange shrimp on baking sheet beside beans. Drizzle 1/2 tbsp (1 tbsp) oil over top.
  • Roast in the middle of the oven for 8-12 min, until beans are tender crisp and shrimp are cooked through. (Note: for 4 servings, use two baking sheets and roast in the top and middle of the oven, rotating sheets halfway through.)
Make dressing and creamy horseradish sauce
4
  • Meanwhile, to a large bowl, add vinegar, half the mustard and 1/2 tsp (1 tsp) sugar. Season with salt and pepper, then stir to combine. This is your veggie-medley dressing.
  • To a small bowl add mayo, creamy horseradish sauce, remaining mustard and half the chives. Season with salt and pepper, then stir to combine. This is your finishing sauce.
Finish warm veggie medley
5
  • To the bowl with dressing, add potatoes, green beans, radish and spinach. Toss to combine. 
Finish and serve
6
  • Divide spinach between plates.
  • Top with veggies, shrimp and creamy chive-horseradish sauce.
  • Sprinkle remaining chives over top.
Modularity Step (under step 3)
7

If you've opted for shrimp, using a strainer, drain and rinse shrimp. Pat dry with paper towels, then season with salt and pepper. Arrange shrimp on baking sheet beside beans. Drizzle 1/2 tbsp (1 tbsp) oil over top. Roast in the middle of the oven for 8-12 min, until beans are tender crisp and shrimp are cooked through. (Note: for 4 servings, use two baking sheets and roast in the top and middle of the oven, rotating sheets halfway through.)

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