If you've never had the pleasure of trying the savoury version of the quintessential French food, now's your chance! Filled with melted white cheddar and crispy bacon, then topped with a fried egg, these crêpes are the perfect option for those who are Team Salty in the morning.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
1.5 tasse(s)
Farine tout usage
(Contient Blé Peut contenir Noix, Blé, Poisson, Oeuf, Sulfites, Sésame, Arachides, Crustacés, Soya, Lait)
1 tasse(s)
Cheddar blanc, râpé
(Contient Lait)
4 pièce(s)
Œuf
(Contient Oeuf)
237 ml
Lait
(Contient Lait)
100 g
Tranches de bacon
1 cc
Sel d'ail
(Peut contenir Blé, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Noix)
2 cs
Sirop d'érable
1 pièce(s)
Oignon jaune
5.5 cs
Beurre*
2 cc
Sucre*
0.13 cc
Poivre*
0.06 cc
Sel*