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Roasted Jumbo Shrimp Dinner with Wedge Salad and Creamy Cocktail Dressing

Roasted Jumbo Shrimp Dinner with Wedge Salad and Creamy Cocktail Dressing

with Wedge Salad and Creamy Cocktail Dressing

This dinner brings two favourite appys together into one super meal; wedge salad and shrimp cocktail. A crispy panko topping and DIY cocktail sauce brings it all together.

Allergènes:
Crevettes
Moutarde
Oeuf
Sulfites
Blé
Soya

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéMoyen
quantité par portion

285 g

Crevettes géantes

(Contient: Crevettes)

4 cs

Ketchup

(Peut contenir : Lait, Noix, Sésame, Soya, Sulfites, Gluten, Oeuf, Poisson, Blé, Moutarde, Crustacés)

2 cs

Sauce crémeuse au raifort

(Contient: Moutarde, Oeuf Peut contenir : Lait, Sésame, Soya, Sulfites, Gluten, Oeuf, Poisson, Blé, Crustacés)

1 pièce(s)

Pomme de laitue iceberg

113 g

Petites tomates

113 g

Maïs en grains

2 pièce(s)

Oignon vert

7 g

Mélange d’épices acidulé à l’ail

(Contient: Sulfites Peut contenir : Lait, Noix, Sésame, Soya, Blé, Moutarde, Arachides)

1 pièce(s)

Citron

⅓ tasse(s)

Chapelure panko

(Contient: Blé Peut contenir : Gluten, Blé)

2 cs

Tartinade à l'ail

(Contient: Soya Peut contenir : Lait, Sulfites)

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

¼ cc

Sucre*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

Énergie (kcal)490 kcal
Graisses25 g
dont saturés5 g
Glucides56 g
dont sucres24 g
Fibres9 g
Protéines14 g
Cholestérol55 mg
Sel1080 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium1200 mg
Calcium125 mg
Fer3.5 mg
Passoire
Essuie-tout
Grande poêle antiadhésive
Petit bol
Zesteur
Grand bol
Fouet
Cuillères à mesurer

Instructions

1
  • Drain and rinse shrimp, then pat dry with paper towels.
  • Remove and discard shrimp tails, if desired. Sprinkle over half the Zesty Garlic Spice Blend, then season with salt and pepper.
2
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat.
  • Add half the Garlic Spread, swirl the pan to melt. Add half the Zesty Garlic Spice Blend, then the panko. Toast, stirring often, until golden-brown, 2-3 min.
  • Remove the pan from heat. Season with pepper, then transfer to a small bowl.
3
  • Add remaining Garlic Spread to the same pan (used in step 2), then swirl the pan to melt. 
  • Add corn. Cook for 2-3 min, stirring occasionally, until slightly charred. Season with salt and pepper. 
  • Add shrimp to the pan with corn. Cook for 2-3 min, stirring occasionally, until shrimp just turn pink.**
4
  • Core, then cut lettuce into 4 equal wedges (8 for 4 ppl).
  • Halve tomatoes.
  • Zest, then juice lemon. 
  • Thinly slice green onion. 
  • In another small bowl, add ketchup, half the lemon, Creamy Horseradish and half the green onion.
5
  • To a large bowl, add remaining lemon juice, 1 tbsp (2 tbsp) oil and 1/4 tsp (1/2 tsp) sugar. Whisk to combine. 
  • Add lettuce and tomatoes. Season with salt and pepper, then toss to combine. 
6
  • Add lemon zest to the panko-mixture, then stir to combine. 
  • Divide lettuce and tomatoes between bowls.
  • Top with shrimp and corn. 
  • Drizzle over cocktail sauce. 
  • Sprinkle over remaining green onions and panko mixture. 

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