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Mexican Fiesta Chicken Stew

with Lime Toritilla chips

Indulge in a burst of Mexican flavours with our vibrant Chicken Stew, infused with the robust richness of Campbell's chicken stock concentrate and zesty Mexican seasoning. Simmered to perfection with a medley of green onions andbell peppers, this hearty stew is topped with creamy sour cream and crispy tortillas for a satisfying crunch in every spoonful.

étiquettes:
Familiale
Allergènes:
Moutarde
Lait
Gluten

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

2 pièce(s)

Poitrines de poulet

113 g

Maïs en grains

1 cs

Pâte tex-mex

(Contient: Moutarde Peut contenir : Gluten, Poisson, Sésame, Oeuf, Crustacés, Lait, Blé, Sulfites, Soya)

85 g

Croustilles de maïs

(Peut contenir : Sésame, Lait)

1 pièce(s)

Lime

2 pièce(s)

Oignon vert

43 ml

Crème sure

(Contient: Lait Peut contenir : Lait)

1 pièce(s)

Poivron

¼ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient: Lait)

Pas inclus dans votre livraison

2 cs

Farine tout usage*

(Contient: Gluten)

1 cs

Beurre non salé*

(Contient: Lait)

1 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)760 kcal
Graisses37 g
dont saturés12 g
Glucides58 g
dont sucres9 g
Fibres6 g
Protéines49 g
Cholestérol160 mg
Sel840 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium1250 mg
Calcium225 mg
Fer3 mg

Instructions

1
  • Pat chicken dry with paper towels, then cut chicken into 1/4-inch pieces. 
  • Core, then cut pepper into 1/4-inch pieces. 
  • Thinly slice green onions. 
  • Zest, then juice half the lime. Cut remaining lime into wedges. 
2
  • Heat a large pot over medium-high heat. 
  • When hot add 2 tbsp (4 tbsp) oil, the chicken and peppers. Cook stirring often until chicken is golden brown and cooked through, 5-6 min.*
3
  • Sprinkle 2 tbsp (4 tbsp) flour over top chicken and veggies. Cook stirring often until coated,1 min. 
  • Add corn, Campbell's Chicken Broth Concentrate, Text Mex Paste and 1 cup (2 cups) water. 
  • Cook stirring often until stew has thickened slightly, 4-5 min. 
4
  • Arrange tortilla chips on an unlined baking sheet. Sprinkle cheddar cheese over top.
  • Toast tortilla chips in the middle of the oven until golden-brown and cheese has melted, 3-4 min. (TIP: Keep an eye on buns so they don't burn!)
5
  • Add lime juice and lime zest to the stew. Stir to combine.
  • Divide Mexican Fiesta Stew between bowls. 
  • Top with sour cream and green onions. 
  • Serve cheesy chips on the side for dipping. 
  • Squeeza a lime wedge over top if desired. 

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