Mexican food-lovers, unite! Seasoned salmon and veggies cook perfectly on the grill, taking some of the heat out of the kitchen. Zesty lime crema adds a tangy finishing touch.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Filets de saumon, avec la peau
6 pièce(s)
Tortillas de farine
8 g
Assaisonnement mexicain
1 pièce(s)
Crème sure
113 g
Maïs en grains
1 pièce(s)
Poivron
1 pièce(s)
Lime
7 g
Coriandre
6 pièce(s)
Brochettes en bois
1 pièce(s)
Échalote
1 cs
Huile*
0.13 cc
Sel*
0.13 cc
Poivre*
¼ cc
Sucre*
If you've opted to get salmon, pat dry with paper towels. Remove and discard skin. Cut into 1-inch pieces. Season with remaining Mexican Seasoning, salt and pepper. Drain skewers, then divide and thread salmon evenly onto skewers. Cook salmon in the same way the recipe instructs you to cook shrimp, increasing grill time to 3-5 min per side.