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Creamy Chicken Stroganoff

with penne and mushrooms

Creamy Chicken Thigh Stroganoff with Penne and Spinach is a hearty, comforting dish featuring tender chicken thighs, earthy mushrooms, and vibrant spinach in a rich, creamy sauce, all tossed with perfectly cooked penne pasta.

Allergènes:
Oeuf
Lait
Sulfites
Soya
Blé
Moutarde

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéFacile
quantité par portion

340 g

Poitrine de poulet en dés

113 g

Champignons

43 ml

Vinaigrette crémeuse

(Contient: Oeuf, Lait)

4 cs

Vin blanc de cuisine

(Contient: Sulfites Peut contenir : Sésame, Blé, Gluten, Noix, Moutarde, Soya, Oeuf, Poisson, Lait, Sulfites, Crustacés)

1 pièce(s)

Oignon jaune

4 g

Sel d’ail

(Peut contenir : Sésame, Blé, Noix, Moutarde, Soya, Lait, Sulfites, Triticale, Arachides)

20 g

Mélange d'épices pour sauce

(Contient: Soya, Blé Peut contenir : Sésame, Noix, Moutarde, Lait, Sulfites, Arachides)

227 g

Pennes à cuisson rapide

(Contient: Blé Peut contenir : Moutarde, Soya, Oeuf, Poisson, Lait, Sulfites, Crustacés)

28 g

Jeunes épinards

1 cs

Moutarde à l’ancienne

(Contient: Moutarde Peut contenir : Sésame, Blé, Gluten, Soya, Oeuf, Poisson, Lait, Sulfites, Crustacés)

7 g

Ciboulette

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

½ cc

Sel*

½ cc

Poivre*

1 cs

Beurre*

(Contient: Lait)

Énergie (kcal)730 kcal
Graisses33 g
dont saturés8 g
Glucides56 g
dont sucres6 g
Fibres4 g
Protéines52 g
Cholestérol155 mg
Sel1750 mg
Gras Trans0.4 g
Potassium1200 mg
Calcium100 mg
Fer4.5 mg

Instructions

1
  • Before starting, preheat a large non-stick pan over medium-high heat.
  • Pre-heat a medium non-stick pan over medium-high heat.
  • Pat chicken dry with paper towels. Season with half the Gravy Spice Blend, salt and pepper.
  • Add 1 tbsp (2 tbsp) oil to pan, add chicken. Cook for 4-5 min on one side, until browned. Flip chicken, then cover and continue cooking for another 4-5 min, until cooked through.**
2
  • Meanwhile, peel, then cut onion into 1/4-inch pieces.
  • Cut mushrooms into 1/4-inch slices.
3
  • Add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil to the medium pan over medium-high heat. Add onions and mushrooms. Cook for 3-5 min, stirring occasionally, until mushrooms are golden. Season with salt and pepper.
  • Add 1 tbsp (2 tbsp) butter and wine to the pan with veggies. 
  • When butter is melted, sprinkle in remaining Gravy Spice Blend.
  • Cook for 1 min, stirring constantly, until veggies are coated and mixture is fragrant. 
4
  • Add 3/4 cup (1 1/2 cup) water, whole grain mustard and penne.
  • Cook for 2-4 min, stirring often, until sauce thickens slightly.
  • Stir in creamy dressing, spinach and remove from heat. Season with salt and pepper.
5
  • Slice chicken.
  • Divide penne between bowls, top with chicken.
  • Snip chives over top.
6

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