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Cari d’agneau

Cari d’agneau

avec pois et pommes de terre

4.1
(2,2 k)

Faites voyager vos papilles avec ce cari d’agneau tout simple accompagné de pain plat, de pommes de terre, de pois et d’un délicieux chutney!

Allergènes:
Moutarde
Sulfites
Oeuf
Lait
Gluten

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation35 minutes
Temps de cuisson
DifficultéMoyen

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Agneau haché

1.5 cc

Mélange d'épices cumin-curcuma

2 cs

Chutney à la mangue

56 g

Petits pois

300 g

Pommes de terre à chair jaune

1 cc

Poudre de cari doux

(Contient: Moutarde, Sulfites)

56 g

Oignon, haché

2 cs

Tomato Sauce

165 ml

Lait de coco

7 g

Coriandre

125 g

Pain naan

(Contient: Oeuf, Lait, Gluten)

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

¼ cc

Sel*

¼ cc

Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)950 kcal
Graisses44 g
dont saturés23 g
Glucides100 g
dont sucres23 g
Fibres11 g
Protéines30 g
Cholestérol105 mg
Sel1200 mg

Instructions

ROAST POTATOES
1

Coming Soon!

START CURRY
2

Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1/2 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then onions. Cook, stirring often, until softened, 3-4 min. Add lamb, curry powder and Cumin-Turmeric Spice Blend. Cook, breaking up lamb into smaller pieces, until no pink remains, 4-5 min.** Season with salt and pepper.

COOK CURRY
3

To lamb mixture, add tomato sauce, coconut milk and 3/4 cup water (dbl for 4 ppl). Reduce heat to medium-low. Cook, stirring occasionally, until slightly thickened, 6-8 min.

TOAST NAAN
4

Add naan to another baking sheet. Brush naan with 1 tsp oil. Season with salt and pepper. Bake naan, in the top of oven until golden brown, 3-4 min. While the naan toasts, roughly chop the cilantro.

MIX CHUTNEY
5

Add the chutney, half the cilantro and 1 tbsp water (dbl for 4ppl) to a small bowl. Stir to combine.

FINISH AND SERVE
6

Remove the curry pan from heat. Stir in peas and potatoes. Divide the lamb curry between bowls. Dollop over the chutney. Sprinkle over the remaining cilantro. Serve with naan for dipping.

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