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Something family quick pork

Something family quick pork

with Fragrant Steamed Rice and Pan Veggies

Allergènes:
Sésame
Soya
Sulfites
Blé
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéFacile
quantité par portion

340 g

Côtelettes de porc, désossées

¾ tasse(s)

Riz basmati

(Peut contenir : Oeuf, Lait, Moutarde, Arachides, Crustacés, Poisson, Noix, Sésame, Blé, Sulfites, Soya)

1 pièce(s)

Carotte

113 g

Pois mange-tout

11 g

Mélange d'épices asiatique au sésame

(Contient: Sésame Peut contenir : Lait, Moutarde, Arachides, Noix, Blé, Sulfites, Soya)

7.5 g

Bouillon de légumes en poudre

(Contient: Soya, Sulfites Peut contenir : Lait, Moutarde, Arachides, Noix, Sésame, Blé)

2 cs

Purée de gingembre et d’ail

(Peut contenir : Lait, Sulfites, Soya)

1 cs

Sauce soya

(Contient: Soya, Sulfites, Blé Peut contenir : Oeuf, Lait, Moutarde, Crustacés, Poisson, Sésame, Blé, Sulfites, Soya, Gluten)

2 cs

Confiture d'abricots

(Peut contenir : Oeuf, Lait, Moutarde, Crustacés, Poisson, Noix, Sésame, Blé, Sulfites, Soya, Gluten)

2 pièce(s)

Oignon vert

Pas inclus dans votre livraison

cs

Beurre non salé*

(Contient: Lait)

cs

Huile*

cc

Sel*

cc

Poivre*

Énergie (kcal)660 kcal
Graisses11 g
dont saturés4 g
Glucides89 g
dont sucres17 g
Fibres5 g
Protéines49 g
Cholestérol95 mg
Sel1460 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium1150 mg
Calcium125 mg
Fer5.5 mg
Casserole moyenne
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Éplucheur
Grande poêle antiadhésive

Instructions

1
  • Before starting, preheat the oven to 450°F. WOULD BROIL BE BETTER?
    Wash and dry all produce.
  • To a medium pot, add stock powder, half the garlic puree, and 1 1/4 cups (2 1/2 cups) water. Cover and bring to a boil over high. 
  • Using a strainer, rinse rice until water runs clear.
  • To the boiling water, stir in rice and reduce heat to low. Cover and cook for 13-15 min, until rice is tender and water is absorbed. Remove from heat. Set aside, still covered.
2
  • Meanwhile, peel, then halve carrot lengthwise. Cut into 1/8-inch thick half moons.
  • Trim snow peas.
  • Thinly slice green onions keeping whites and greens separate.
3
  • Heat a large non-stick pan over medium-high.
  • While pan heats, pat pork chops dry with paper towels.
  • Season with salt, pepper and half the Asian Spice Blend.
  • When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, then pork. Pan-fry 2-3 min per side, until golden.
  • Remove from heat, then transfer pork to an unlined baking sheet.
  • Roast in the top of the oven for 8-12 min, until cooked through.** 
4
  • Reheat pan over low. Add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, carrots and 1 tbsp (2 tbsp) water. Cook, stirring often for 2-3 min until carrots are tender crisp.
  • Add snow peas and remaining Asian Spice Blend. Cook for 2-3 min, stirring often until tender. 
  • Transfer to a plate and cover to keep warm.
5
  • Reheat pan over low.
  • Add 1 tbsp (2 tbsp) buyter and green onion whites. Cook for 30 sec untl fragrant. Remove from heat. Add apricot spead and soy sauce. Stir to combine.
6
  • Fluff rice with a fork. Stir in remaining green onions.
  • Divide rice, pork and veggies between plates.
  • Spoon apricot sauce over pork.

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