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Korean Braised Tofu

with miso butter noodles, zucchini and pickled carrots

étiquettes:
Végétarien
Épicé
Allergènes:
Soya
Blé
Sulfites
Sésame

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéFacile
quantité par portion

1 pièce(s)

Tofu

(Contient: Soya Peut contenir : Blé)

2 cs

Gochujang

(Contient: Soya, Blé Peut contenir : Crustacés, Oeuf, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Sulfites)

2 pièce(s)

Gousses d'ail

2 pièce(s)

Concentré de bouillon de miso

(Contient: Soya Peut contenir : Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Sulfites)

2 pièce(s)

Oignon vert

1 cs

Sauce soya

(Contient: Soya, Blé, Sulfites Peut contenir : Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Sulfites, Soya)

113 g

Champignons

2 pièce(s)

Bok choy de Shanghai

¾ tasse(s)

Riz au jasmin

(Peut contenir : Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Sulfites, Soya, Arachides, Noix)

56 g

Petits pois

11 g

Mélange d'épices asiatique au sésame

(Contient: Sésame Peut contenir : Blé, Lait, Moutarde, Sulfites, Soya, Arachides, Noix)

Pas inclus dans votre livraison

1 cc

Sucre*

2 cs

Huile*

⅓ cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

Énergie (kcal)690 kcal
Graisses25 g
dont saturés3.5 g
Glucides90 g
dont sucres10 g
Fibres6 g
Protéines28 g
Sel1920 mg
Potassium800 mg
Calcium700 mg
Fer6 mg
Casserole moyenne
Verre doseur
Petit bol
Cuillères à mesurer
Grande poêle antiadhésive
Essuie-tout
Poêle antiadhésive moyenne

Instructions

1
  • Before starting, add 1 1/4 cups (2 1/2 cups) water and miso broth concentrate a medium pot. Cover and bring to a boil over high.
    Wash and dry all produce.
  • Using a strainer, rinse rice until water runs clear.
  • To the boiling water, stir in rice, then reduce heat to low. Cover and cook for 5-7 min.
  • Add peas, cover and cook for 7-9 until rice is tender and water is absorbed. Remove from heat. Set aside, still covered.
2
  • Peel, then mince or grate garlic.
  • Thinly slice green onion.
  • Thinly slice mushrooms.
  • Cut bok choy into 1/2-inch pieces. Rinse bok choy leaves to wash away any dirt.
  • In a small bowl, add gochujang, 1 tsp (2 tsp) sugar, soy sauce, Asian Sesame Blend, 1/4 cup (1/2 cup) water and half the garlic. Mix to combine.
3
  • Pat tofu thoroughly dry with paper towels, then cut into 1/2-inch pieces. Season with salt and pepper.
  • In a large non-stick pan, heat 1 tbsp oil over medium-high. When hot, add tofu. (NOTE: For 4 servings, cook tofu in 2 batches, using 1 tbsp oil per batch.) Pan-fry for 6-8 min, turning cubes occasionally, until crispy and golden all over.
  • Reduce heat to medium, add gochujang sauce, cook for 1-2 min, until thickened slightly.
  • Remove pan from heat.
4
  • Meanwhile, heat 1 tbsp (2 tbsp) oil in a medium non-stick pan over medium-high. When hot, add mushrooms, garlic and bok choy. Cook for 5-7 min, stirring occasionally, until softened. Season with salt and pepper.
  • Remove from heat.
5
  • Season with salt, add half the green onions then fluff rice with a fork.
  • Divide rice, veggies and tofu between bowls.
  • Spoon remaining sauce in pan over tofu.
  • Sprinkle remaining green onions over top.

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