These chorizo tostadas are the perfect quick-fix meal that doesn’t skimp on flavour. Using broiled tortillas as the crispy base cuts down on time while adding a satisfying crunch. Despite being piled high with a cooling creamy base, smoky chorizo, crumbled feta, shredded romaine lettuce, creamy avocado, fresh cilantro, and a spoonful of zesty salsa, these tostadas come together fast—ideal for busy weeknights.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Chorizo, sans boyau
6 pièce(s)
Tortillas de farine
(Contient: Sulfites, Blé Peut contenir: Lait, Soya)
56 g
Oignon, haché
1 pièce(s)
Avocat
1 pièce(s)
Laitue
7 g
Coriandre
43 ml
Vinaigrette crémeuse
(Contient: Oeuf, Lait)
½ tasse(s)
Salsa de tomates
(Peut contenir: Moutarde, Blé, Sésame, Crustacés, Oeuf, Sulfites, Poisson, Lait, Soya, Noix, Gluten)
¼ tasse(s)
Feta, émietté
(Contient: Lait)
11 g
Mélange d’épices chili-cumin
(Peut contenir: Sésame, Soya, Sulfites, Noix, Blé, Moutarde, Arachides)
cs
Huile*
cc
Sucre*
cc
Sel*
cc
Poivre*