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Something quick chicken

Something quick chicken

with Sundried Tomato Pesto Mayo

Double down on the familiar flavour of a Zesty Italian Dressing by using this speedy DIY version as both the marinade and the vinaigrette! Toasty buns and a generous smearing of tangy pesto mayo make every bite better than the one before it.

Allergènes:
Blé
Orge
Sulfites
Moutarde
Lait
Oeuf

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

270 g

Hauts de cuisse de poulet

2 pièce(s)

Pain à sandwich

(Contient: Blé, Orge Peut contenir : Noix, Sésame, Soya)

56 g

Mélange printanier

1 pièce(s)

Tomate

5 g

Mélange d’épices aux fines herbes italiennes

(Contient: Sulfites Peut contenir : Noix, Sésame, Soya, Lait, Moutarde, Arachides, Blé)

1 cs

Moutarde à l’ancienne

(Contient: Moutarde Peut contenir : Sésame, Soya, Lait, Blé, Crustacés, Sulfites, Oeuf, Gluten, Poisson)

1 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient: Sulfites Peut contenir : Sésame, Soya, Lait, Moutarde, Blé, Oeuf, Poisson)

1 pièce(s)

Miel

¼ tasse(s)

Pesto de tomates séchées au soleil

(Contient: Lait Peut contenir : Soya, Sulfites)

2 cs

Mayonnaise

(Contient: Moutarde, Oeuf Peut contenir : Noix, Sésame, Soya, Lait, Moutarde, Blé, Crustacés, Sulfites, Gluten, Poisson)

Pas inclus dans votre livraison

cc

Beurre non salé*

cs

Huile*

cc

Sel*

cc

Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)630 kcal
Graisses27 g
dont saturés4.5 g
Glucides58 g
dont sucres9 g
Fibres4 g
Protéines37 g
Cholestérol145 mg
Sel1270 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium750 mg
Calcium75 mg
Fer5.5 mg

Ustensiles

Grand bol
Cuillères à mesurer
Plaque de cuisson
Papier aluminium
Petit bol

Instructions

1
  • Before starting, preheat the broiler to high.
    Wash and dry all produce.
  • Make sweet Italian dressing.
  • To a large bowl, add whole grain mustard, honey, Italian Herb Spice Blend, vinegar and 1 tbsp (2 tbsp) oil. 
  • Pat chicken dry with paper towels. Transfer to a shallow bowl. Add half the Italian dressing. Season with salt and pepper. Toss to coat.
2
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat.
  • When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, then chicken. Cook for 1-2 min per side, until golden. Transfer chicken to a foil-lined baking sheet. Broil in the middle of the oven  for 4-8 min, until cooked through.** 

 

  • Arrange chicken on a foil-lined baking sheet.
  • Broil in the middle of the oven  for 4-8 min, until cooked through.** 
3
  • Meanwhile, cut tomato(es) into 1/4-inch pieces. 
  • Add tomatoes and spring mix to bowl with remaining dressing. Do not toss until step 5.
  • In a small bowl, combine mayo and pesto.
4
  • Halve sandwich buns. Place buns, cut side up directly on bottom oven rack. Toast for 3-4 min, until golden. (TIP: Keep an eye on them so they don't burn!)
5
  • Toss salad.
  • Spread pesto mayo over top and bottom buns. Stack bottom buns with chicken and some of the salad.
  • Divide sandwiches and remaining salad between plates

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