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Orange Infused Cranberry Sauce

Orange Infused Cranberry Sauce

with Orange Zest

Forget the canned stuff, making homemade cranberry sauce has never been easier. Cranberries, sugar and orange juice bubble together and cook down into a crimson sticky sauce. Your turkey dinner will never be this same!

Allergènes:
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéMoyen

Ingrédients

quantité par portion

227 g

Canneberges entières

1 pièce(s)

Orange

½ tasse(s)

Sucre blanc

(Peut contenir : Sulfites, Lait, Noix, Blé, Oeuf, Soya, Arachides, Crustacés, Poisson, Moutarde, Sésame)

227 g

Beurre non salé

(Contient: Lait Peut contenir : Lait)

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)1090 kcal
Graisses92 g
dont saturés57 g
Glucides73 g
dont sucres59 g
Fibres7 g
Protéines2 g
Cholestérol245 mg
Sel10 mg
Gras Trans3 g
Potassium250 mg
Calcium50 mg
Fer0.5 mg

Instructions

PREP
1

Zest 1/4 tsp orange rind, then juice the orange.

COOK CRANBERRY SAUCE
2

Heat a small pot over high heat. When hot, add 1 tbsp butter, then whole cranberries, sugar, 1/4 cup water and orange juice. Cook, stirring occasionally, until thick and bubbling, 8-9 min.

FINISH AND FEAST
3

Remove from heat. Stir in orange zest. Transfer cranberry sauce to a small bowl. Set aside.

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