
Florentines are celebrated for their rich, creamy sauces, and this dish takes it up a notch with a base of sun-dried tomato pesto that infuses every bite .The creamy orzo is topped with tender, perfectly cooked salmon, this recipe delivers a punch of vibrant taste, blending the freshness of the fish with the boldness of the pesto, creating a harmonious and satisfying meal.
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Filets de saumon, avec la peau
(Contient: Saumon)
1 pièce(s)
Échalote
56 ml
Crème
(Contient: Lait)
3 pièce(s)
Gousses d'ail
10 g
Mélange d'épices pour sauce crémeuse
(Contient: Blé Peut contenir : Noix, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites)
¼ tasse(s)
Pesto de tomates séchées au soleil
(Contient: Lait Peut contenir : Soya, Sulfites)
¼ tasse(s)
Parmesan, râpé grossièrement
(Contient: Lait)
170 g
Orzo
(Contient: Blé)
56 g
Jeunes épinards
1 cs
Beurre*
(Contient: Lait)
1 cs
Huile*
0.13 cc
Sel*
0.12 cc
Poivre*