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Beef and Pepper Enchilada Stack

Beef and Pepper Enchilada Stack

with Sour Cream and Tomatoes

All the flavours of an enchilada dinner, with a few simple steps! Cheesy, beefy and saucy, this dinner has it all.

étiquettes:
Familiale
Allergènes:
Sulfites
Blé
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéMoyen
quantité par portion

250 g

Bœuf haché

8 g

Mélange d'épices à enchilada

(Contient: Sulfites Peut contenir : Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Noix, Blé, Lait)

2 pièce(s)

Oignon vert

6 pièce(s)

Tortillas de farine

(Contient: Sulfites, Blé Peut contenir : Soya, Lait)

½ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient: Lait)

86 ml

Crème sure

(Contient: Lait Peut contenir : Lait)

1 pièce(s)

Poivron

½ tasse(s)

Salsa de tomates

(Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Noix, Blé, Lait, Crustacés, Oeuf, Sulfites, Poisson, Gluten)

Pas inclus dans votre livraison

½ cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

Énergie (kcal)820 kcal
Graisses45 g
dont saturés20 g
Glucides63 g
dont sucres14 g
Fibres5 g
Protéines43 g
Cholestérol135 mg
Sel1680 mg
Gras Trans1 g
Potassium1000 mg
Calcium450 mg
Fer6.5 mg
Grande poêle allant au four
Bol à mélanger, moyen
Cuillères à mesurer

Instructions

1
  • Core, then cut pepper into 1/4-inch pieces. 
  • Thinly slice green onions. 
  • Cut pepper into 1/4-inch pieces. 
2
  • In a large oven-proof pan, heat 1/2 tbsp (1 tbsp) oil over medium-high. When the pan is hot, add peppers. Cook for 3-4 min, sitrring occasionally, until tender. Season with salt and pepper. 
  • Transfer to a medium bowl. 
3
  • Add beef to the same pan. Cook for 3-5 min, breaking up beef into smaller pieces, until no pink remains.** Carefully drain and discard excess fat. Add Enchilada Spice Blend and cook for 1 min, stirring often, until fragrant. Season with salt and pepper.
  • Transfer to the bowl with peppers. 
4
  • Add salsa and half the cheese to the bowl with beef mixture, then stir to combine. 
  • Wipe the pan clean, then add 1 tsp (2 tsp) oil to the pan. 
  • Arrange one tortilla in pan. Add enough beef mixture to cover tortilla, then top with another tortilla. Repeat, until all the tortillas and beef mixture is used. 
  • Top with remaining cheese.
5
  • Bake enchilada stack in the middle of the oven until cheese is melted and layers are heated through, 7-10 min.
6
  • Let stack cool for 5 min, then cut in half.
  • Divide casserole between plates.
  • Dollop sour cream over casserole.
  • Sprinkle green onions and tomatoes over top.

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