Cheese Stuffed Tortellini Mac-n-Cheese
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Cheese Stuffed Tortellini Mac-n-Cheese

Cheese Stuffed Tortellini Mac-n-Cheese

with Crispy Shallot Topping

Before starting, add 10 cups water and 1 tbsp salt to a large pot (use same for 4 ppl). Cover and bring to a boil over high heat. Wash and dry all produce.

étiquettes:
Végétarien
Allergènes:
Oeuf
Lait
Blé

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

350 g

Tortellinis au fromage

(Contient Oeuf, Lait, Blé)

2 pièce(s)

Fromage à la crème

(Contient Lait)

56 g

Bébés épinards

1 cs

Mélange d'épices pour sauce crémeuse

(Contient Blé Peut contenir Noix, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites)

113 ml

Crème

(Contient Lait)

½ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

28 g

Échalotes frites

(Contient Blé)

¼ tasse(s)

Parmesan, râpé grossièrement

(Contient Lait)

2 pièce(s)

Gousses d'ail

Pas inclus dans votre livraison

cc

Sel*

cc

Poivre*

cs

Beurre non salé*

(Contient Lait)

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)960 kcal
Graisses49 g
dont saturés30 g
Glucides94 g
dont sucres7 g
Fibres6 g
Protéines36 g
Cholestérol180 mg
Sel1320 mg
Gras Trans1 g
Potassium650 mg
Calcium600 mg
Fer4.5 mg

Ustensiles

Fouet
Grande casserole
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Passoire

Instructions

1
  • Peel, then mince or grate garlic. 
  • Roughly chop spinach. 
2
  • Heat a large non-stick pan over medium heat. 
  • When hot, add 1 tbsp (2 tbsp) butter, then swirl to melt. 
  • Add garlic, cream cheese and Cream Sauce Spice Blend. Cook, stirring constantly, until fragrant and cream cheese softens, 1 min. 
  • Slowly whisk in 1/2 cup (1 cup) water. Cook, stirring occasionally, until mixture is smooth, 1-2 min.
3
  • Add cream, half the Parmesan and cheddar cheese. Cook, whisking often, until slightly thickened, 1-2 min. 
  • Remove the pan from heat, then season with salt and pepper, to taste.
4
  • While sauce cooks, add tortellini to the boiling water. Cook, stirring occasionally, until tender, 2-3 min.
  • Drain and return tortellini to the same pot, off heat.
5
  • Add sauce and spinach to the pot with tortellini.
  • Stir until spinach is wilted and tortellini is coated with sauce, 1-2 min.
6
  • Divide tortellini mac-n-cheese between plates. 
  • Sprinkle over remaining Parm and crispy shallots.