This meal truly has it all! Sweet, tangy and spicy chicken tenders are seared before being cooked in a white wine-based sauce and served with veggie-packed orzo.
Produced in a facility that processes milk, sesame, eggs, fish, shellfish, crustaceans, mustard, tree nuts, peanuts, wheat, soybean and sulphites.
1 unit(s)
Tofu
(Contains Soy)
170 g
Orzo
(Contains Wheat)
1 unit(s)
Sweet Bell Pepper
56 g
Baby Spinach
4 tbsp
White Cooking Wine
(Contains Sulphites May contain Soy, Wheat, Crustaceans, Egg, Fish, Milk, Mustard, Sesame)
2 tbsp
Apricot Spread
(May contain Wheat, Fish, Milk, Mustard, Sesame, Crustaceans, Sulphites, Soy, Egg)
2 unit(s)
Chicken Broth Concentrate
1 tbsp
Whole Grain Mustard
(Contains Mustard May contain Wheat, Crustaceans, Egg, Fish, Milk, Sesame, Soy, Sulphites)
1 tsp
Garlic Salt
(May contain Wheat, Milk, Mustard, Peanuts, Sesame, Soy, Sulphites, Tree nuts)
1 tsp
Chili Flakes
1 tbsp
Unsalted Butter*
(Contains Milk)
0.13 tsp
Salt*
1 tbsp
Oil*
0.13 tsp
Pepper*
Si vous avez choisi le tofu, le sécher avec un essuie-tout. Couper le tofu en cubes de 2,5 cm (1 po), puis assaisonner de la même façon que la recette vous indique d’assaisonner le poulet. Ajouter à la poêle chaude 1 c. à soupe (2 c. à soupe) d’huile, puis le tofu. Poêler de 6 à 7 min, en retournant à l’occasion, jusqu’à ce qu’il soit croustillant et doré. (CONSEIL : Pour 4 pers., cuire en deux étapes, en utilisant 1 c. à soupe d’huile chaque fois.) Suivre le reste de la recette comme indiqué.