
Sandwichs ouverts aux oeufs à la moyen-orientale
1 portion | avec salade de tomates
Au dîner d’aujourd’hui : du pain ciabatta grillé, tartiné de hummus et garni d’œufs durs parfaitement cuits. Le tout est parsemé de graines de sésame et de coriandre citronnée et couronné d’un filet de sauce piquante! En accompagnement, quoi de mieux qu’une salade de tomates facile à préparer?
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
Ingrédients
1 pièce(s)
Petit pain ciabatta
(Contient Blé/Wheat)
4 cs
Hummus
(Contient Sésame)
2 pièce(s)
Hard Boiled Egg
(Contient Oeuf)
7 ml
Coriandre
1.5 cc
Sauce piquante
1 cs
Graines de sésame noir
(Contient Sésame)
28 g
Mélange printanier
160 g
Tomato
1 cs
Vinaigre de vin blanc
(Contient Sulfites)
2 cc
Sriracha
Pas inclus dans votre livraison
½ cs
Huile*
0.13 cc
Sel*
0.13 cc
Poivre*
Ustensiles
Instructions

Before starting, wash and dry all produce. Cut one tomato into 1/4 -inch slices. Cut remaining tomato into 1/2-inch pieces. Cut eggs into 1/4-inch slices. Halve ciabatta roll.

Using a toaster or toaster oven, toast ciabatta until golden, 1-2 min. (TIP: You can skip this step if you don't want to toast ciabatta!)

Add as much vinegar as desired and 1/2 tbsp oil to a medium bowl. Season with salt and pepper, then whisk together with a fork. Add spring mix and chopped tomatoes, then toss to combine.

Spread hummus evenly over cut sides of ciabatta. Top with tomato slices, egg slices, then drizzle with 1/4 tsp olive oil and season with salt. Drizzle hot sauce over eggs, then sprinkle with sesame seeds. Tear cilantro over top. Serve salad alongside.