Chili au bœuf et aux légumes
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Chili au bœuf et aux légumes

Chili au bœuf et aux légumes

avec scones faciles au cheddar

Un chili rapide et facile à préparer en un clin d'œil avec des tomates broyées aromatisées et de l'assaisonnement mexicain! Plongez des scones maison tendres et moelleux dans ce chili savoureux!

étiquettes:
Familiale
Nouveau
Allergènes:
Blé
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Bœuf haché

1.5 tasse(s)

Farine tout usage

(Contient Blé)

1 pièce(s)

Tomates broyées à l'ail et aux oignons

2 cs

Assaisonnement mexicain

(Peut contenir Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Noix, Blé, Lait, Moutarde)

1 pièce(s)

Poivron vert

1 pièce(s)

Carotte

1 pièce(s)

Oignon vert

½ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

1 pièce(s)

Crème sure

(Contient Lait)

3 cc

Poudre à pâte

Pas inclus dans votre livraison

½ tasse(s)

Lait*

¼ tasse(s)

Beurre non salé*

1 cs

Sucre*

½ cs

Huile*

0.38 cc

Sel*

0.06 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)1190 kcal
Graisses61 g
dont saturés32 g
Glucides114 g
dont sucres26 g
Fibres12 g
Protéines50 g
Cholestérol180 mg
Sel2610 mg
Gras Trans2.5 g
Potassium1800 mg
Calcium500 mg
Fer9 mg

Ustensiles

Grand bol
Fouet
Bol à mélanger, moyen
Petit bol
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Papier sulfurisé
Pinceau à pâtisserie en silicone
Plaque de cuisson
Râpe
Grande casserole

Instructions

Mix biscuits
1
  • Add flour, baking powder, 1/4 tsp (1/2 tsp) salt, 1 tbsp (2 tbsp) sugar and half the cheese to a large bowl. Whisk to combine.
  • Measure 1/2 cup (1 cup) milk, then transfer 1 tbsp (2 tbsp) to a small bowl.
  • Add 1/4 cup (1/2 cup) butter to a medium microwave-safe bowl or small pan. Microwave to melt, 30 sec.
  • Add sour cream and remaining milk to bowl with butter. Whisk until smooth.
  • Add sour cream mixture to flour mixture, then stir until just combined. 
Bake biscuits
2
  • Double-line a baking sheet with parchment paper.
  • Scoop batter into 6 equal-sized biscuits onto the prepared sheet. 
  • Brush reserved 1 tbsp (2 tbsp) milk over tops of biscuits.
  • Bake in the top of the oven until puffed and golden, 14-17 min. 
  • Transfer baked biscuits to a rack to cool, at least 5 min.
Finish prep
3
  • Meanwhile, grate carrot.
  • Core, then cut pepper into 1/2-inch pieces.
  • Thinly slice green onion.
Cook beef and carrots
4
  • Heat a large pot over medium-high heat. 
  • When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, then beef. Cook, breaking up beef into smaller pieces, until no pink remains, 4-5 min.**
  • Carefully drain and discard excess fat.
  • Add peppers, carrots and Mexican Seasoning. Cook, stirring often, until fragrant, 1 min.
Make chili
5
  • Add crushed tomatoes and 1/2 cup (3/4 cup) water. (TIP: Swirl water in the tomatoes can to get every last drop!). Bring to a simmer. 
  • Reduce heat to medium-low. Cook, stirring occasionally, until chili thickens slightly, 8-10 min. (TIP: If you have extra time, reduce heat to low and simmer chili for longer!)
  • Season with salt and pepper, to taste. 
Finish and serve
6
  • Divide chili between bowls. 
  • Serve biscuits alongside. (TIP: Any leftover biscuits will keep well in a sealed container at room temperature for up to 3 days.)
  • Sprinkle green onions and remaining cheese over top.