HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBBQ Pulled Pork Pizza
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BBQ Pulled Pork Pizza

BBQ Pulled Pork Pizza

with Poblanos and Creamy Kale slaw

20-MIN MEAL
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This meal is the craveable lovechild of sweet and smoky bbq pulled pork and cheesy pizza! Everything comes together in a flash, with barely any chopping!

Allergens:Wheat/BléSulphites/SulfiteMustard/MoutardeEgg/OeufMilk/Lait

Produced in a facility that processes milk, sesame, eggs, fish, shellfish, crustaceans, mustard, tree nuts, peanuts, wheat, soybean and sulphites.

Preparation Time20 minutes
Cooking difficultyMedium
Ingredients
serving amount
2
4
Ingredientsarrow down iconarrow down icon
serving amount
2
4

300 g

Pulled Pork

2 unit

Flatbread

(ContainsWheat/Blé)

½ cup

Marinara Sauce

¼ cup

BBQ Sauce

(ContainsSulphites/Sulfite, Mustard/Moutarde)

56 g

Red Onion, chopped

56 g

Poblano Pepper

113 g

Kale Slaw Mix

1 tbsp

White Wine Vinegar

(ContainsSulphites/Sulfite)

2 tbsp

Mayonnaise

(ContainsSulphites/Sulfite, Mustard/Moutarde, Egg/Oeuf)

½ cup

Monterey Jack Cheese, shredded

(ContainsMilk/Lait)

½ tbsp

Dijon Mustard

(ContainsSulphites/Sulfite, Mustard/Moutarde)

Not included in your delivery

½ tbsp

Oil*

½ tsp

Sugar*

¼ tsp

Salt and Pepper*

Nutrition Values
Nutrition Valuesarrow down iconarrow down icon
per serving
per 100g
Energy (kJ)5104 kJ
Calories1220 kcal
Fat54 g
Saturated Fat14 g
Carbohydrate131 g
Sugar28 g
Dietary Fiber8 g
Protein59 g
Cholesterol130 mg
Sodium2800 mg
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.
Instructionsarrow up iconarrow up icon
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1

Coming Soon!

2

Pendant que les légumes cuisent, ajouter le porc effiloché dans un bol moyen. En utilisant deux fourchettes, effilocher le porc. Ajouter la sauce BBQ. Saler et poivrer. Bien mélanger.

3

Disposer les pains plats, la face supérieure tournée vers le bas, sur une plaque à cuisson. Griller au centre du four jusqu’à ce qu’ils soient brun doré, de 1 à 2 min. (ASTUCE : attention de ne pas les brûler!) Retourner les pains plats, puis les badigeonner de sauce marinara. Garnir de porc effiloché, de poblanos et d’oignons rouges. Saupoudrer de fromage. (NOTE : pour 4 pers, utiliser 2 plaques avec 2 pains plats chacune. Griller au centre du four, une plaque à la fois.)

4

Griller au centre du four, jusqu’à ce que le fromage soit fondu et que les tortillas soient chaudes, de 3 à 4 min.(NOTE : griller en 2 étapes pour 4 pers.)

5

Pendant que les pizzas grillent, fouetter la mayo, la Dijon, le vinaigre et 1/2 c. à thé de sucre (doubler pour 4 pers) dans un grand bol. Ajouter la salade de chou kale et bien mélanger. Saler et poivrer.

6

Couper les pizzas en quatre. Répartir les pizzas et la salade de chou dans les assiettes.