The magic of this pasta bake lies in the hearty roasted veggie filling and delish marinara sauce. As if that weren't enough, it's topped with creamy garlic ricotta and melty mozzarella for that cheesiness every pasta deserves.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
170 g
Rigatonis
2 cs
Base de sauce tomate
1 pièce(s)
Poivron
113 g
Champignons
¾ tasse(s)
Mozzarella, râpée
100 g
Ricotta
28 g
Jeunes épinards
10 g
Mélange d’épices aux fines herbes italiennes
2 pièce(s)
Gousses d'ail
½ tasse(s)
Sauce marinara
0.13 cc
Poivre*
5 cc
Huile*
½ cc
Sucre*
0.38 cc
Sel*
1 cs
Beurre*