Summer Tuna Salad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Summer Tuna Salad

Summer Tuna Salad

with Chive Vinaigrette

Here's a bright, flavourful lunch that is perfect to eat in the summer sun. This simple yet elegant salad will fill you up and keep you energized!

Allergènes:
Thon
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

1 pièce(s)

Thon en conserve

(Contient Thon)

7 g

Ciboulette

1 cs

Vinaigre de vin rouge

(Contient Sulfites)

56 g

Bébés épinards

1 pièce(s)

Mini concombres

113 g

Tomates cerises anciennes

1 pièce(s)

Échalote

Pas inclus dans votre livraison

0.06 cc

Poivre*

2 cs

Huile*

¼ cc

Sucre*

0.13 cc

Sel*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)200 kcal
Graisses14 g
dont saturés2 g
Glucides9 g
dont sucres5 g
Fibres2 g
Protéines9 g
Cholestérol15 mg
Sel300 mg
Gras Trans0 g
Potassium500 mg
Calcium50 mg
Fer1.8 mg

Ustensiles

Fouet
Petit bol
Cuillères à mesurer
Bol à mélanger, moyen

Instructions

Prep
1
  • Cut cucumber into 1/4-inch rounds.
  • Halve tomatoes.
  • Thinly slice chives.
  • Peel, then cut shallot into 1/4-inch rounds.
Make vinaigrette
2
  • Add vinegar, chives, 2 tbsp oil and 1/4 tsp sugar to a small bowl.
  • Season with salt and pepper, then whisk to combine.
Finish and serve
3
  • Add spinach, tuna, tomatoes, cucumbers and shallots to a medium bowl.
  • Drizzle dressing over top. Season with salt and pepper, to taste, then toss to combine.