A twist on a beloved breakfast staple, these Pumpkin Spice Cinnamon Rolls are filled with all the warming flavours of fall. Soft dough is filled with a mixture of butter, brown sugar and pumpkin pie spice to create the perfect balance of sweet and spice, and finished off with a generous helping of cream cheese glaze, because what is a breakfast bun without the icing?!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
340 g
Pâte à pizza
(Contient Blé Peut contenir Moutarde, Sésame, Sulfites, Orge, Oeuf, Lait, Soya)
½ tasse(s)
Sucre à glacer
1 pièce(s)
Fromage à la crème
(Contient Lait)
1 cc
Cannelle moulue
1 cc
Mélange d'épices pour tarte à la citrouille
(Peut contenir Sulfites, Blé, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Soya)
½ tasse(s)
Cassonade
56 g
Pacanes
(Contient Pacanes)
200 g
Tranches de bacon
0.13 cc
Sel*
4 cs
Beurre non salé*
1 cs
Farine tout usage*