Cette riche salade regorge de saveurs asiatiques classiques comme celles du soja, du sésame et de la sauce au piment asiatique préférée de tous, la sriracha. Chaque bouchée est un véritable régal grâce au Beyond Meat®, la protéine végétarienne par excellence, et aux poivrons qui ajoutent fraîcheur et croquant!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
2 pièce(s)
Beyond Meat®
113 g
Mélange printanier
2 cc
Sriracha
1 cs
Vinaigre de riz assaisonné
(Contient Sulfites)
1 cs
Huile de sésame
(Contient Sésame)
1 cs
Sauce soja
(Contient Soya, Blé)
3 g
Ail
160 g
Poivron
30 g
Gingembre
0.13 tasse(s)
Sauce aux huîtres végétarien
(Contient Soya)
2 pièce(s)
Oignons verts
½ cc
Sucre*
¼ cc
Poivre*
½ cs
Huile*
Before starting, wash and dry all produce. Peel, then mince or grate garlic.
Peel, then mince or grate half the ginger. Core, then cut pepper into 1/4-inch slices. Thinly slice green onions.
Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1/2 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then Beyond Meat®. Break up patties into bite-sized pieces. Cook until slightly crispy, 3-4 min.** Add garlic and cook, stirring, until fragrant, 1-2 min.
Add sriracha, half the soy sauce and half the vegetarian oyster sauce (use all for 4 ppl). Season with pepper. Cook, stirring often, until sauce is mostly absorbed, 1-2 min. Transfer to a plate to cool.
Add remaining soy sauce, vinegar, sesame oil, 1/2 tsp ginger and 1/2 tsp sugar (dbl both for 4 ppl) to a large bowl. Whisk until sugar dissolves.
Add spring mix and peppers to bowl with vinaigrette. Toss to combine.
Divide salad between plates. Top with Beyond Meat®, then sprinkle green onions over top.