All the comfort of a chalet style meal at home! Tender bison meatballs are smothered in an umami-packed bacon-mushroom gravy with a helping of cheesy mashed potatoes and hearty roasted Brussels sprouts.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Bison haché maigre
100 g
Tranches de bacon
2 pièce(s)
Pomme de terre Russet
4 cs
Chapelure italienne
200 g
Mélange de champignons
170 g
Choux de Bruxelles
56 ml
Crème
½ tasse(s)
Cheddar blanc, râpé
28 g
Échalotes frites
20 g
Mélange d'épices pour sauce
2 pièce(s)
Concentré de bouillon de bœuf
Check if white cheddar works as the cheesy element in the potatoes or if it should be swapped for cream cheese or another cheese
Does this need to be increased to 10-12 or not because they are smaller?
Check amount of water in dev