Les repas sur le pouce sont les indispensables pour les enfants actifs! Les pizzas roulées sont accompagnées de toutes vos garnitures préférées : légumes, fromage et sauce marinara! Les bâtonnets de concombre et les tranches de pomme sont les accompagnements santé parfaits.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
½ tasse(s)
Sauce marinara
6 pièce(s)
Tortillas de farine
(Contient Sulfites, Blé)
¾ tasse(s)
Mozzarella, râpée
(Contient Lait)
28 g
Bébés épinards
113 g
Petites tomates
86 g
Fromage à la crème
(Contient Lait)
160 g
Poivron
1 cc
Sel d'ail
2 pièce(s)
Pomme Gala
¼ cc
Sucre*
Before starting, wash and dry all produce. Halve tomatoes. Core, then cut pepper into 1/4-inch slices. Core then cut the apple into 1/2-inch wedges.
Spread cream cheese over each tortilla. Spoon marinara over top, then top with spinach, peppers and sprinkle with cheese. Sprinkle half the garlic salt over top tortillas. Tightly roll each tortilla over filling. Transfer assembled tortillas to a plate, cover and microwave on high until cheese is melted, 1 min.
Serve pizza roll-ups with baby tomatoes and apple wedges on the side.