Trempette au harissa et aux poivrons rouges rôtis
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Trempette au harissa et aux poivrons rouges rôtis

Trempette au harissa et aux poivrons rouges rôtis

4 Portions | avec croustilles de pita à l’ail

We're giving roasted red pepper dip a makeover with spicy Harissa! Topped with chopped parsley and garlic puree. Spiced flatbread chips make the perfect vessel for scooping!

Allergènes:
Lait
Soya
Blé

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 4 personnes

170 ml

Poivrons rôtis

4 pièce(s)

Pain plat

(Contient Lait, Soya, Blé)

86 g

Fromage à la crème

(Contient Lait)

1 cs

Mélange d'épices harissa

7 g

Persil

¼ tasse(s)

Fromage cheddar, râpé

(Contient Lait)

1 cs

Purée d’ail

3 cs

Crème sure

(Contient Lait)

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)410 kcal
Graisses15 g
dont saturés7 g
Glucides57 g
dont sucres7 g
Fibres4 g
Protéines13 g
Cholestérol30 mg
Sel950 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium250 mg
Calcium200 mg
Fer4 mg

Ustensiles

Pinceau à pâtisserie en silicone
Plaque de cuisson
Papier aluminium
Petit bol
Cuillères à mesurer
Poêle/sauteuse
Bol à mélanger, moyen

Instructions

Make garlic pita chips
1

Before starting, preheat the broiler to high. Wash and dry all produce. Cut each pita into 6 wedges (24 wedges total). Stir together half the garlic puree and 1 tbsp oil in a small bowl. Arrange pita wedges on a foil-lined baking sheet. Brush tops with garlic oil. Broil in the middle of the oven until pita wedges are golden-brown, 2-3 min. (TIP: Keep your eye on the pita wedges so they don’t burn!)

Mix dip
2

Meanwhile, drain, then roughly chop roasted red peppers. Roughly chop parsley. Combine cream cheese, sour cream, 1 tbsp Harissa Spice Blend, peppers, half the parsley, remaining garlic puree and half the cheddar cheese in a medium oven-safe dish.

Warm dip
3

Sprinkle remaining cheddar cheese over dip. Broil dip in the middle of the oven until warmed through, 2-3 min.

Finish and serve
4

Sprinkle remaining parsley over dip. Serve garlic pita chips on the side for dipping.