A grab-and-go sandwich, full of summer salad flavours! Rich basil pesto, creamy bocconcini and sweet tomatoes make a tasty trio in this easy sandwich.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
100 g
Bocconcinis
(Contient Lait)
2 pièce(s)
Pain ciabatta
(Contient Orge, Blé Peut contenir Soya, Noix de Grenoble, Sésame)
¼ tasse(s)
Pesto au basilic
(Contient Lait Peut contenir Sulfites, Noix, Lait, Soya)
1 pièce(s)
Tomate
1 cs
Vinaigre balsamique
(Contient Sulfites)
28 g
Jeunes épinards
½ cs
Huile*
0.13 cc
Poivre*
0.13 cc
Sel*
Spread pesto onto cut-sides of ciabatta. Top bottom roll with bocconcini, remaining tomatoes and top roll. Serve salad alongside.