Sandwich gourmand façon caprese
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sandwich gourmand façon caprese

Sandwich gourmand façon caprese

2 portion | avec salade aux tomates et au balsamique

A grab-and-go sandwich, full of summer salad flavours! Rich basil pesto, creamy bocconcini and sweet tomatoes make a tasty trio in this easy sandwich.

Allergènes:
Lait
Orge
Blé
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

100 g

Bocconcinis

(Contient Lait)

2 pièce(s)

Pain ciabatta

(Contient Orge, Blé Peut contenir Soya, Noix de Grenoble, Sésame)

¼ tasse(s)

Pesto au basilic

(Contient Lait Peut contenir Sulfites, Noix, Lait, Soya)

1 pièce(s)

Tomate

1 cs

Vinaigre balsamique

(Contient Sulfites)

28 g

Bébés épinards

Pas inclus dans votre livraison

½ cs

Huile*

0.13 cc

Poivre*

0.13 cc

Sel*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)460 kcal
Graisses21 g
dont saturés8 g
Glucides48 g
dont sucres3 g
Fibres3 g
Protéines19 g
Cholestérol30 mg
Sel830 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium300 mg
Calcium800 mg
Fer4 mg

Ustensiles

Bol à mélanger, moyen
Cuillères à mesurer

Instructions

Prep
1
  • Cut or tear bocconcini in half, then season with salt and pepper. Halve tomato lengthwise, then thinly slice into half-moons.
Toast ciabatta
2
  • Halve ciabatta.
  • Using a toaster or toaster oven, toast ciabatta until golden, 1-2 min. (TIP: You can skip this step if you don't want to toast ciabatta!)
Make salad
3
  • Add 1/2 tbsp oil and as much vinegar as you like to a medium bowl. Season with salt and pepper, then whisk together with a fork. Add spinach and tomatoes, then toss to combine.
Finish and serve
4

Spread pesto onto cut-sides of ciabatta. Top bottom roll with bocconcini, remaining tomatoes and top roll. Serve salad alongside.