These soft-baked oats are a crossover between granola bar and cake! Fibre-rich ingredients like pecans, apple and whole grain oats make this a satiating breakfast that will power you through your morning. Greek yogurt and extra maple syrup add even more breakfast-y goodness!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
1 pièce(s)
Yogourt grec
(Contient Lait)
2 tasse(s)
Flocons d’avoine à cuisson rapide
(Contient Avoine)
4 cs
Sirop d'érable
1 pièce(s)
Pomme Granny Smith
2 cs
Cassonade
474 ml
Lait
(Contient Lait)
56 g
Pacanes
(Contient Pacanes)
1 cc
Poudre à pâte
1 cc
Cannelle moulue
2 pièce(s)
Œuf
(Contient Oeuf)
2 pièce(s)
Clémentine
85 g
Raisins rouges
4.33 cs
Beurre*
¼ cc
Sel*