Cette semaine, nous organisons pour vous une soirée (ou journée) très spéciale avec ces amusantes pâtes style tacos à la dinde! Avec les garnitures de tacos préférées des enfants comme le cheddar crémeux et les poivrons, voici une recette facile pour le dîner.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Dinde hachée
2 cs
Assaisonnement mexicain
170 g
Cavatappi
(Contient Gluten)
1 tasse(s)
Fromage cheddar, râpé
(Contient Lait)
160 g
Poivron
2 cs
Base de sauce tomate
370 ml
Tomates broyées à l'ail et aux oignons
1 cs
Huile*
0.13 cc
Sel*
0.13 cc
Poivre*
½ tasse(s)
Lait*
(Contient Lait)
Before starting, wash and dry all produce. Heat 1 tbsp oil in a large non-stick pan over medium-high heat. Meanwhile, core, then cut pepper into 1/2-inch pieces. When the pan is hot, add peppers, turkey and Mexican Seasoning. Cook, breaking up turkey into smaller pieces, until no pink remains, 4-5 min.** Season with salt and pepper.
Add tomato sauce base. Cook, stirring often, until turkey mixture is coated, 1-2 min. Add crushed tomatoes, 1 1/2 cup water and 1/2 cup milk. Season with salt and pepper, then stir to combine. Bring to a boil over high heat
Once boiling, reduce heat to medium, then add cavatappi. Cover and cook, stirring occasionally, until cavatappi is tender but still firm to the bite and pasta sauce has thickened, 12-13 min. Remove the pan from heat, then stir in half the cheese. Divide turkey taco pasta between bowls. Sprinkle remaining cheese over top.