Sandwichs au fromage fondu et au thon pour enfants
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Sandwichs au fromage fondu et au thon pour enfants

Sandwichs au fromage fondu et au thon pour enfants

2 portions | avec tranches de pomme

Easy and cheesy is the vibe for this classic lunchtime meal. Protein-packed tuna salad is piled high on soft brioche buns and topped with warm, melted cheddar cheese. A side of crunchy apple slices brings a bit of natural sweetness!

Allergènes:
Thon
Blé
Oeuf
Moutarde
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

2 pièce(s)

Thon en conserve

(Contient Thon)

2 pièce(s)

Pain brioché

(Contient Blé, Oeuf Peut contenir Soya)

4 cs

Mayonnaise

(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Sulfites, Blé, Moutarde, Crustacés, Poisson, Lait, Sésame, Soya)

3 pièce(s)

Céleri

½ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

2 pièce(s)

Pomme Gala

1 pièce(s)

Tomate

1 cs

Moutarde de Dijon

(Contient Moutarde Peut contenir Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)

Pas inclus dans votre livraison

0.06 cc

Poivre*

0.06 cc

Sel*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)750 kcal
Graisses40 g
dont saturés12 g
Glucides66 g
dont sucres26 g
Fibres7 g
Protéines41 g
Cholestérol95 mg
Sel1240 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium550 mg
Calcium550 mg
Fer3.5 mg

Ustensiles

Plaque de cuisson
Grand bol

Instructions

Prep and toast buns
1
  • Cut celery into 1/4-inch pieces.
  • Slice tomato into 1/4 inch rounds.
  • Core, then slice apples into 1/2-inch slices.
  • Drain tuna.
Toast buns
2
  • Halve buns. Arrange on an unlined baking sheet, cut-side up. Toast buns in the middle of the oven until golden-brown, 2-4 min. (TIP: Keep an eye on buns so they don't burn!)


Make tuna melts
3
  • Meanwhile, add tuna, mayo, Dijon and celery to a large bowl. Season with salt and pepper, then mash with a fork to combine.
  • Carefully remove buns from the oven, then divide tuna mixture evenly over buns. Sprinkle cheese over top.
  • Return buns to the middle of the oven and bake until cheese melts, 1-2 min.
Finish and serve
4
  • Divide tuna melts between plates. Top with tomatoes.
  • Serve apple slices alongside.