Chipotle-BBQ Pork Wraps
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Chipotle-BBQ Pork Wraps

Chipotle-BBQ Pork Wraps

with Cheddar-Ranch Salad

A constellation of Mexican flavours come together in these fresh wraps. You'll also love the savoury cheesy, creamy salad that goes alongside.

étiquettes:
Épicé
Allergènes:
Sulfites
Blé
Lait
Soya
Oeuf

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Porc haché

1 pièce(s)

Oignon jaune

1 pièce(s)

Poivron vert

1 cs

Mélange d'épices à enchilada

(Contient Sulfites Peut contenir Noix, Sulfites, Lait, Triticale, Arachides, Sésame, Soya, Moutarde, Blé)

1 pièce(s)

Tomate

56 g

Jeunes épinards

6 pièce(s)

Tortillas de farine

(Contient Sulfites, Blé Peut contenir Oeuf, Lait, Noix, Sésame, Soya, Blé)

1 tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

4 cs

Sauce ranch

(Contient Soya, Oeuf, Lait Peut contenir Poisson, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Noix, Blé)

1 cc

Sel d'ail

(Peut contenir Lait, Sulfites, Blé, Noix, Triticale, Moutarde, Soya, Sésame, Arachides)

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)1090 kcal
Graisses69 g
dont saturés25 g
Glucides66 g
dont sucres13 g
Fibres6 g
Protéines52 g
Cholestérol150 mg
Sel2280 mg
Gras Trans1 g
Potassium1350 mg
Calcium600 mg
Fer6.5 mg

Ustensiles

Grande poêle antiadhésive
Cuillères à mesurer
Grand bol

Instructions

1
  • Core, then cut pepper into 1/4-inch slices.
  • Peel, then cut onion into 1/4-inch pieces.
  • Halve tomatoes lengthwise, then thinly slice into half-moons.
2
  • Heat a large non-stick pan over medium-high. When hot, add 1 tbsp (2 tbsp) oil, then pork, onions and peppers. Cook for 4-5 min, breaking up pork into smaller pieces, until no pink remains.** 
  • Season with Enchilada Spice Blend, garlic salt and pepper. Cook for 30 sec, stirring often, until fragrant.
  • Sprinkle with cheese. Remove from heat.
3
  • To large bowl, add spinach, tomatoes and ranch dressing. Season with salt and pepper. Toss to coat.
4
  • Just before serving, wrap tortillas in paper towels.
  • Microwave for 30 sec-1 min, until tortillas are warm and flexible. (TIP: You can skip this step if you don't want to warm the tortillas!)
5
  • Divide tortillas between plates. 
  • Top with pork filling. Roll up tortillas.
  • Serve salad alongside.