HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPizza Cheeseburger
topBanner
Pizza cheeseburger

Pizza cheeseburger

avec sauce à burger maison

En savoir plus

Entre les burgers et la pizza, votre cœur balance? Nous avons la solution : fusionnez vos deux envies avec notre pizza agrémentée des classiques garnitures à burger! Notre recette fera des heureux autour de la table, pas de doute!

Allergènes:Blé/WheatLait/MilkŒufsSulfitesMoutarde

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Difficulté de la recetteIntermédiaire
Ingrédients
quantité par portion
2
4
Ingrédientsarrow down iconarrow down icon
quantité par portion
2
4

250 g

Bœuf haché

4 piece

Pain pita

(ContientBlé/Wheat)

½ tasse

Fromage cheddar, râpé

(ContientLait/Milk)

90 ml

Cornichon à l'aneth, en tranches

56 g

Laitue romaine, hachée

56 g

Oignon, haché

2 c. à soupe

Mayonnaise

(ContientŒufs, Sulfites, Moutarde)

100 g

Tranches de bacon

80 g

Tomate Roma

1.5 c. à thé

Sel d'ail

Pas inclus dans votre livraison

½ c. à soupe

Huile*

Informations nutritionnelles
Informations nutritionnellesarrow down iconarrow down icon
par portion
pour 100 g
Énergie (kJ)0 kJ
Énergie (kcal)940 kcal
Graisses57 g
dont saturés20 g
Glucides47 g
dont sucres3 g
Fibres4 g
Protéines46 g
Cholestérol140 mg
Sel2310 mg
Instructions
Instructionsarrow up iconarrow up icon
1

Arrive bientôt!

2

Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add bacon. Cook, stirring occasionally, until crispy, 4-6 min. Remove pan from the heat. Using a slotted spoon, transfer bacon to paper towel-lined plate. Set aside. Carefully wipe the pan clean.

3

Re-heat the same large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1/2 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then beef, onions and garlic salt. Season with pepper. Cook, breaking up beef into smaller pieces, until no pink remains, 4-5 min.

4

While beef cooks, arrange pitas on a baking sheet. Broil in middle of oven, until golden-brown, 1-2 min. (TIP: Keep your eye on the pitas so they don't burn!) (NOTE: use 2 baking sheets for 4ppl and toast in batches)

5

Sprinkle half the cheese over pitas. Top with beef, then sprinkle over tomatoes and remaining cheese. Broil assembled pizzas, in middle of oven, until cheese melts, 3-4 min. (NOTE: for 4 ppl, broil in batches.)

6

Add the spinach and arugula mix to the mayo dressing in the large bowl. Toss to coat. Top the pizzas with pickles and bacon. Top with the dressed greens or serve on the side.