Porc sucré et épicé
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Porc sucré et épicé

Porc sucré et épicé

avec riz et légumes rôtis

Le duo dynamique de saveurs sucrées et piquantes est incomparable! La moutarde à l'ancienne pimente une recette déjà excitante!

« Faible en calories » (650 kcal ou moins) est fondé sur un calcul de la quantité de kilocalories par portion.

étiquettes:
Faible en calories
Nouveau
Allergènes:
Moutarde
Soya
Blé
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation35 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

340 g

Côtelettes de porc, désossées

¾ tasse(s)

Riz basmati

2 pièce(s)

Bok choy de Shanghai

1 pièce(s)

Poivron

1 pièce(s)

Oignon jaune

1 cc

Sel d'ail

(Peut contenir Blé, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Noix)

1 cs

Moutarde à l’ancienne

(Contient Moutarde Peut contenir Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Sésame, Soya, Sulfites)

2 cs

Sauce au chili doux

(Peut contenir Oeuf, Soya, Moutarde, Blé, Poisson, Sésame, Lait, Sulfites, Crustacés)

1 cs

Sauce soya

(Contient Soya, Blé, Sulfites Peut contenir Sésame, Sulfites, Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde)

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

0.06 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)640 kcal
Graisses13 g
dont saturés2.5 g
Glucides82 g
dont sucres15 g
Fibres5 g
Protéines49 g
Cholestérol105 mg
Sel1400 mg
Gras Trans0 g
Potassium1250 mg
Calcium200 mg
Fer4.5 mg

Ustensiles

Casserole moyenne
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Petit bol
Grande poêle antiadhésive
Essuie-tout

Instructions

Cook rice
1
  • Add 1 1/4 cups (2 1/2 cups) water and half the garlic salt to a medium pot. Cover and bring to a boil over high heat. 
  • Once boiling, add rice, then reduce heat to low. Cover and cook until rice is tender and liquid is absorbed, 12-14 min. 
    Remove from heat. Set aside, still covered.
Prep
2
  • Meanwhile, cut bok choy into 1-inch pieces. (TIP: Rinse bok choy leaves to wash away any hidden dirt!)
  • Core, then cut pepper into 1/4-inch slices.
  • Peel, then cut onion into 1/4-inch slices.
  • Add sweet chili sauce, whole grain mustard, half the soy sauce and 1/3 cup (1/2 cup) water to a small bowl. Stir to mix.
Cook veggies
3
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, 1/2 tbsp (1 tbsp) oil then peppers and onions. Season with salt and pepper. Cook, stirring often until tender and lightly charred, 2-4 min.
  • Add bok choy and 2 tbsp (4 tbsp) water. Cook, stirring often until tender, 1-2 min. Remove from heat and stir in remaining soy sauce.
  • Transfer to a plate and cover to keep warm.
Cook pork
4
  • Pat pork dry with paper towels.
  • Season with remaining garlic salt and pepper.
  • Heat the same pan over medium.
  • When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil then pork. Cover and cook until golden-brown, 2-3 min per side.
Warm sauce
5
  • Add sauce mixture to pan and flip pork chops to coat and until sauce is warm and pork is cooked through, 1-2 min.** 
Finish and serve
6
  • Fluff rice with fork. Stir in veggies.
  • Thinly slice pork.
  • Divide rice between plates.
  • Top with pork.
  • Spoon sauce from pan over pork.